Frakcijskim laserom protiv raka kože - Poliklinika Poliderma

Usluge

Frakcijskim laserom protiv raka kože

sub, 1. 5. 2010.

Frakcijskim laserom protiv raka kože

Frakcijski laser je do sada najveća prekretnica u povijesti lasera, jer daje najbolje rezultate za mnoge indikacije uz minimalan oporavak te je stoga najsigurniji tretman. Ono što ga čini jedinstvenim je izazivanje mikroskopskih oštećenja pod površinom kože, koja se izbacuju van i nadomještaju novim tkivom. Pri tome na površini kože ne ostaje nikakva rana. Zapravo se radi o zamjeni kože, koja je oštećena i stara, novom kožom. Tretman se do sada uglavnom koristio za zatezanje kože, ožiljke, strije, pomlađivanje, pigmentacije i brojne ostale indikacije.

Odnedavno se tretman frakcijskim laserom počeo koristiti i kao prevencija razvoja raka kože kod osoba koje su puno vremena provele sunčajući se te zbog toga zadobile oštećenja kože. Koristi se, također preventivno, kod osoba koje su već imale rak kože.

Razlog primjene lasera je sistematska zamjena oštećene kože i oštećenih stanica, iz kojih se može razviti rak kože, novim neoštećenim stanicama. Najviše se koristi za uklanjanje tzv. aktiničkih keratoza, koje su se ranije uklanjale uz velik broj bolnih tretmana i uz oporavak od 3 do 7 dana. Ako ste, pogotovo u mladosti, dugo vremena provodili na suncu, oštetili kožu sunčanjem ili u solariju, onda je frakcijski laser najbolji način za sprječavanje raka kože. Osim toga, laser ima najbolji efekt na pomlađivanje kože te se tretman laserom ne koristi samo u zdravstvene svrhe, nego i za pomlađivanje. To je trenutno tretman koji za Vašu kožu može učiniti najviše i najbolje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr