Injekcijom do preplanulog tena - Poliklinika Poliderma

Usluge

Injekcijom do preplanulog tena

sri, 26. 11. 2008.

Do nedavno se smatralo da se na tamnjenje kože ne može utjecati nikakvim sredstvima ili možeme tek neznatno utjecati. Razlog tome je genetski određena količina proizvodnje pigmenta melanina koji ima ulogu u zaštiti od sunca. Dugotrajna izlaganja suncu i odlasci u solarij ne mogu povećati količinu melanina iznad količine koja je genetski određena, no moguć je povećani rizik od raka kože ili prijevremenog starenje kože. Tome su pogotovo sklone osobe svijetlije puti.

Odnedavno su se pojavili na tržištu razni proizvodi koji obećavaju povećanu proizvodnju melanina no upitno je koliko mogu na to utjecati, no znanstvenici u Australiji su otkrili tvar koja znastveno dokazano potiče proizvodnju pigmenta bez obzira na genetsku predodređenost. Jedan od najvećih zdravstvenih problema u Australiji je izuzetno velik broj oboljelih od raka koji se svakodnevno povećava.

Novotkrivena tvar pruža nadu da se taj broj oboljelih od raka smanji što je izuzetno važno za osobe svijetlije puti koje imaju slabiju zaštitu od sunca. Trenutno su u tijeku istraživanja s novotkrivenom tvari melanotanom koja daje ohrabrujuće rezultate. Većina ispitanika je trenutno dobila preplanulu boju u puno većoj mjeri nego uobičajeno. Melanotan je tvar koja potiče povećanu proizvodnju hormona odgovornih za crnjenje kože te na taj način zaobilaze genetsko ograničenje proizvodnje melanina. Uskoro se proizvod očekuje na tržištu, pa će ubuduće biti dovoljna samo 1 injekcija melanotana za ljepu preplanulu boju bez opasnosti koje nosi prekomjerno izlaganje suncu.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr