Izvještaj s IMCAS kongresa u Parizu - Poliklinika Poliderma

Usluge

Izvještaj s IMCAS kongresa u Parizu

sri, 13. 1. 2010.

Izvještaj s IMCAS kongresa u Parizu

Ovogodišnji IMCAS kongres je po mom mišljenju bio do sada najbolji kongres tijekom zadnjih pet godina. Upravo je ovaj kongres označio veliku prekretnicu u mojoj karijeri jer sam uvidio brojne nove stvari.

Prvi dan kongresa sam održao prezentaciju zatezanja lica i vrata, podizanja kapaka, smanjivanja bora te uklanjanja ožiljaka i strija frakcijskim radio valovima. Ova metoda brojnim liječnicima nije poznata, što me jako čudi. Imam osjećaj da većina liječnika baš i ne prati najnovije trendove, no nakon moje prezentacije učinilo mi se da su se brojni liječnici zainteresirali za ovu metodu. Ono što me je jako zgrozilo je činjenica da je većina liječnica na kongresu izgledala katastrofalno. Sve su imale ugrađene silikone u grudi i toliko ružno povećane usne da se nisam mogao načuditi tolikom neukusu. O tome da im je lice zbog Botoxa izgledalo kao maska neću ni govoriti. Ne znam samo tko im je to radio i pitam se: ako one izgledaju tako, kako izgledaju njihovi klijent?

No, o ukusu se ne može raspravljati. Nakon tog šoka uslijedila su cjelodnevna maratonska predavanja. U rijetkim kratkotrajnim pauzama sam obilazio štandove i uočio brojne zanimljive metode i nove proizvode koje ću nastojati što prije primijeniti.

Samo bih spomenuo neke od njih: laserska liposukcija, najnoviji laser za uklanjane dlačica (koji za oko 10 minuta ukloni dlačice s cijelih nogu i bikini zone), pomlađivanje vlastitom krvi i salom, liposukcija vodom, povećanje grudi vlastitim salom, brojni novi punjači, najnovija metode protiv akni i za čišćenja pora, itd. Ima još puno toga o čemu ću pisati u sljedećim novostima.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr