Kako poboljšati rezultat kod laserskog uklanjanja vena? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Kako poboljšati rezultat kod laserskog uklanjanja vena?

pet, 14. 11. 2014.

kapilare

Više nema dvojbi da je laser najefikasnije sredstvo za uklanjanje vena i kapilara nogu, što pokazuju i najnoviji članci.

Pored znatno boljih rezultata, kod lasera nema ubrizgavanja kemikalija u tijelo što se radi kod sklerozacije. Nigdje nije navedeno što se zbiva kao posljedica ubrizgavanja kemikalija kod sklerozacije, no postoji učinak zbog sistemnog djelovanja. Zbog toga se sve više koristi laser kao glavna metoda uklanjanja vena i kapilara nogu. Na EADV kongesu u Amsterdamu održanom prošli mjesec bilo je govora o štetnosti kemikalija koje se ubrizgavaju kod sklerozacije i mogućnosti da se stvori ugrušak koji može začepiti žile. Ovo je po prvi put izneseno na kongresu, a do tada bi se pojavio pokoji članak o tome. Izuzetno je bila zanimljiva novost kako sa laserom postići još bolje rezultate. Po najnovijim preporukama savjetuje se skratiti vrijeme trajanja laserskog impulsa. Na taj način se kapilara i vena bolje uništi.

Nuspojava ove metode je mogućnost da bude više modrica u odnosu na uobičajeni način uklanjanja vena i kapilara. Moram priznati da sam isprobao ovu metodu i mogu reći da zbilja bolje djeluje. Rezultati već nakon 1 tretmana su oko 30% bolji nego sa standardnim načinom uklanjanja vena i kapilara. Ova vijest obradovati će ne samo mene nego i moje klijente jer im mogu pružiti bolji rezultat nego prije.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr