Kako skratiti vrijeme oporavka nakon tretmana s laserom? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Kako skratiti vrijeme oporavka nakon tretmana s laserom?

pet, 23. 3. 2012.

sat

Vrijeme je novac što svi dobro znamo. Nažalost zbog načina života sve je manje vremena. Svi bi htjeli ekspres rezultate i po mogućnosti bez oporavka nakon tretmana.

Kada vidimo da do prije 5 godina nakon tretmana s laserom za smanjivanje bora, ožiljaka i pomlađivanja da je oporavak trajao 3-4 tjedna uz znatne komplikacije te često dugotrajno crvenilo kože, tada je oporavak od 3-7 dana nakon tretmana s frakcijskim laserom minimalan. Potom tzv. LED tehnologija gdje se lice odmah nakon tretmana obasjava posebnom lampom je dodatno skratila vrijeme oporavka. Istovremena primjena vlastite krvi kod tzv. PRP metode je revolucionarna ne samo što je bolji rezultat tretmana, nego se oporavak skrati oko 50-80%. Najnoviji hit je istovremena primjena lasera i PRP metode, jer se navedenom kombinacijom dobiju znatno bolji rezultati. Ukoliko nemate vremena za oporavak tada je ova kombinacija najbolja za vas.

Frakcijski radio valovi u zadnje vrijeme znatno konkuriraju laserima ne samo po rezultatima nego i po kraćem oporavku za oko 50% u odnosu na lasere. Npr. kombinacija frakcijskih radio valova i PRP metode skrati oporavak svega na 1-2 dana. Primjena posebnih sredstva za njegu kože i pravilna njega kože također znatno skraćuju oporavak. U Poliklinici Poliderma smo otišli korak dalje i izradili novi preparat na bazi zeolita minerala koji se nakon tretmana aplicira na lice. Zapaženo je da je oporavak nakon lasera iznimno skraćen. Ovaj način sam prvo isprobao na svojim djelatnicama i članovima svoje obitelji. Kako sam prije naveo prosječan oporavak nakon lasera je 3-7 dana no kada se koristi zeolit oporavak je 1-3 dana a kod frakcijskih radio valova oporavak je većinom svega 1 dan. Djelatnica koju sam ovako tretirao je sutradan došla na posao bez pudera što je nezamislivo klasičnim tretmanom. Definitivno više nije potrebno uzimati godišnji odmor ili bolovanje kako bi se oporavili. Primjetio sam da kod primjene zeolita osim kraćeg oporavka da je i rezultat znatno bolji. Također sam zapazio da zeolit izuzetno pomaže kod akni i pogotovo kod crvenila kože. Uskoro ću objaviti novost ili blog detaljnije o svemu navedenom jer se radi o izuzetno važnom otkriću.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr