Koje tretmane za lice odabrati pred ljeto? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Koje tretmane za lice odabrati pred ljeto?

pon, 2. 6. 2008.

Tretmani koje oštećuju kožu se ne preporučuju pred ljeto jer je moguća pojava tamnih pigmentacija na mjestu tretmana. Kod frakcijskih lasera nije strogo potrebno pridržavanje navedenog pravila ukoliko se rade blaži tretmani. U tom slučaju savjetuje se izbjegavati dulji direktni boravak tretiranog dijela lica na suncu 30-ak dana nakon tretmana.

Postoje drugi tretmani koji se mogu raditi uslijed ljeta bez obzira na izlaganje suncu i preplanulost, to su sljedeći tretmani: radiovalovi, mikroabrazija s kisikom, neodimij yag lag laser, akvaforeza i LED tehnologija.

  • RADIO VALOVI : odlična metoda za zatezanje i osvježenje lica. Preporuča se osoba s aknama i problematičnom kožom. Tretman traje oko 20 do 30 minuta.
  • NEODIMIJ YAG LASER : koristi se za istu svrhu kao radio valovi ali ima nešto slabiji efekt. Laser se koristi za epilaciju na licu bez obzira na preplanulu kožu.
  • MIKROABRAZIJA S KISIKOM : metoda koja se naročito preporuča prije ljeta jer se radi o dubinskom čišćenju i osvježenju lica. Pred ljeto koža se pojačano masti i stvaraju miteseri a metoda najbolje čisti upravo sve pore pa i najsitnije. To je metoda izbora za osvježenje lica te pogotovo za ljude s proširenim porama, masnom i problematičnom kožom.
  • LED TEHNOLOGIJA : izrazito ugodna metoda gdje spavate 20 minuta ispod lampe koja vas skroz opusti a lice osvježi i zategne.
  • AKVAFOREZA : metoda koja strujom jača mišiće lica i vrata, te dubinski hrani kožu uz pomlađivanje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr