Koji su tretmani najtraženiji? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Koji su tretmani najtraženiji?

uto, 29. 6. 2010.

Koji su tretmani najtraženiji?

Zbog recesije se sve više traže tretmani s nižom cijenom te je u porastu potražnja za neoperativnim metodama, gdje je po mogućnosti potreban 1 tretman. Iz godine u godinu sve više raste potražnja za punjačima i Botoxom. Botox je postao zlatni standard.

Danas za postizanje odličnih rezultata nije nužna operacija ni invazivni tretman. Punjači su najisplativiji tretman kojim najviše dobivate kod liftinga lica, korekcije podočnjaka i bora. Možemo reći da punjači skoro mogu i zamijeniti lifting lica, ako obješenost kože nije previše izražena. Frakcijski laseri su izuzetno isplativ tretman. Dok radite zatezanje lica, istovremeno pomlađujete kožu, uklanjate bore, pigmentacije, ožiljke te povoljno djelujete na akne, uklanjate proširene pore i podižete kapke.

Gotovo da nema žene koja nema problema sa strijama, celulitom, viškom kože i neželjenim masnim naslagama. Za to nije uvijek nužna liposukcija. Rješenje su radio valovi koji sve navedene probleme uklanjaju odjednom. Osim toga, oblikuju tijelo, pomlađuju kožu te izuzetno dobro djeluju na cirkulaciju i limfnu drenažu. Preporučaju se ne samo za tijelo, nego i za lice jer izuzetno dobro pomlađuju kožu, zatežu lice, smanjuju bore s porama te odlično djeluju na akne.

Vlastito masno tkivo možete liposukcijom ukloniti s neželjenog mjesta i potom staviti tamo gdje Vam treba. Tako možete povećati grudi ili napraviti lifting lica.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr