Koljena - Poliklinika Poliderma

Usluge

sri, 24. 3. 2010.

Koljena

Stiglo je lijepo vrijeme i kupili ste prekrasnu suknju. Vježbali ste i postigli idealnu figuru. Uživate u toplom i sunčanom vremenu. Izašli ste vani s prijateljicama da se napričate, i tad dobijete uobičajenu želju prekrižiti noge. Sve je do tada bilo divno i krasno, no odjednom izdajnički postaju vidljivi masni jastučići s unutarnje strane koljena, baš kad ne trebaju. U tom trenu vam sve prisjedne.

Nažalost, slično se događa i meni kada većinu celulita uklonim, a koljena ne uspijem odlično srediti. Rezultat je dobar, ali daleko od toga da sam ja zadovoljan. Uvijek može bolje. Koljeno i unutarnja strana bedara su 2 najteža mjesta za korigirati. Ne samo što su rezultati slabiji, nego je potreban i veći broj tretmana te kombiniranje više raznih tretmana. Rezultati se duže čekaju. Ovo vrijedi ako su u pitanju neinvazivne metode. Dio žena podupire ovu vrstu tretmana, bez obzira na to što su rezultati sporiji i slabiji.

Drugi dio žena želi jedan tretman uz vrhunske rezultate, što naravno i ja podržavam. U tom slučaju kao najbolje rješenje savjetujem lasersku lipolizu kojom se otapa salo i zateže koža. Nakon toga se otopljeno salo izvuče liposukcijom. Ako radimo samo klasičnu liposukciju, toliko važan efekt zatezanja kože i oblikovanja koljena nažalost izostaje. Važno je da imate mogućnost odabira tretmana koji Vam odgovara. Stoga možete opet nositi što kraće suknje i križati noge u koljenima do mile volje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr