Kompletno rješenje za hemangiom - Poliklinika Poliderma

Usluge

Kompletno rješenje za hemangiom

čet, 28. 6. 2018.

Hemangiomi su prirođene anomalije tj. “greške” u razvoju, a koje su građene od krvnih žilica. Hemangiomi se mogu nalaziti bilo gdje na tijelu, a nastaju kao posljedica genetskog poremećaja u razvoju.

Hemangiom

Hemangiomi se najčešće javljaju odmah nakon poroda ili u ranom djetinjstvu. Jedino rješenje je primjena lasera. U tu svrhu se koriste pulse dye laser, neodimij yag i aleksandrit. S godinama hemangiomi gube krvne žile koje nadomješta vezivno tkivo te se teže uklanjanju. U Poliklinici Poliderma jedini nudimo kompletno rješenje za uklanjanje hemangioma, i to na jednom mjestu. Koristimo sve moguće dostupne lasere: aleksandrit, neodimij dugo i kratko impulsni te pulse dye tehnologiju. Uskoro stiže i najnoviji pulse dye laser firme Quanta System. Trenutno je najveća novost primjena tzv. Mixed Tehnologije, gdje istovremeno koristimo neodymium yag i aleksandrit laser koji najbolje uklanjaju hemangiome. Stoga možemo reći da su hemangiomi pobijeđeni.

ALEKSANDRIT LASER

Hemangiomi s godinama gube krvne žile koje nadomješta vezivno tkivo te se zato teže uklanjanju, osobito na rukama i nogama. Zbog toga se savjetuje što ranije započeti s tretmanom, iako nikada nije kasno. Upravo kod starijih hemangioma ponekad nažalost, ne postižemo dobre rezultate, te je jedino rješenje aleksandrit laser valne duljine 755 nm. Laser je veoma specifičan za krvne žile i ima veću dubinu prodora zbog čega je efikasan kod uklanjanja hemangioma. Upravo pri tretiranju starijih hemangioma, koji su „otporni“ na tretmane, aleksandrit laser je najbolje rješenje.

MIXED TEHNOLOGIJA

Mixed tehnologija predstavlja najveću revoluciju u tretmanima uklanjanja kapilara, vena i hemangioma. Istovremeno se koriste aleksandrit laser 755 nm i neodymium yag laser 1064 nm. Prednost ove kombinacije je što aleksandrit laser pretvara glavni hemoglobin u methemoglobin koji se znatno lakše i efikasnije može ukloniti i s manjom snagom neodymium yag laserom. Tretman stoga znatno manje boli a rezultat se vidi znatno ranije. Možemo reći da je ovo najbolja tehnologija za tretmane uklanjanje hemangioma.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr