Kongres laserske liposukcije - Poliklinika Poliderma

Usluge

Kongres laserske liposukcije

ned, 17. 1. 2010.

Kongres laserske liposukcije

Dana 17.1.2010 vratio sam se iz Darmstadta, gdje sam bio na kongresu laserske liposukcije (lipolize) jednog od najvećih stručnjaka iz tog područja, dr. Sattlera. Kongres je bio održan u poliklinici Rosenpark, koja je u vlasništvu dr. Sattlera.

Moram priznati da je koncept klinike jako zanimljiv: sastoji se od dvije vile s velikim vrtom u rezidencijalnom dijelu grada. Kongres je bio predviđen za manji broj liječnika, kako bi što bolje svladali lasersku liposukciju. Bilo je nas svega osam liječnika, a ja sam bio jedini liječnik iz Hrvatske. Ovo je mi je doduše već treći put da sudjelujem na kongresu laserske liposukcije kako bi se što bolje obučio. Moram priznati da svaki put vidim i naučim puno toga novoga. Ovo je definitivno metoda budućnosti za oblikovanje ne samo tijela, nego i lica, uz zatezanje kože te uklanjanje masnih naslaga i celulita

Zahvat se radi u lokalnoj anesteziji te ste budni i odmah nakon zahvata odlazite kući. Bolovanje uglavnom nije potrebno, ili samo u trajanju 1 do 2 dana. Dovoljan je samo jedan zahvat. Ono što je tipično za zahvat je da tijekom tretmana čujete zvuk koji neodoljivo podsjeća na pucketanje kokica! Možete reći da sam lud, ali to je zbilja isti zvuk koji označava topljenje masnoće. Prilikom rada s laserskim nastavkom debljine 1 mm ulazi se pod kožu i liječnik vidi crveno svjetlo koje označava mjesto gdje se nalazi laserski nastavak. Moram priznati da je to jako dojmljiv efekt. A još više od toga su dojmljivi rezultati za koje nemam riječi. Toliko su dobri. Mogu samo reći da jedva čekam započeti s radom.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr