Korekcija muških grudi - Poliklinika Poliderma

Usluge

sri, 26. 5. 2010.

Korekcija muških grudi

U Britaniji je, začudo, korekcija muških grudi jedan od najpopularnijih tretmana. Za sada je taj zahvat visoko pozicioniran u odnosu na sve ostale estetsko-korektivne zahvate.

Kod muškaraca, uslijed pada testosterona, nakon 35.-e godine dolazi do pojačanog nakupljanja masnog tkiva u području prsa, koje kod nekih poprimaju izgled ženskih grudi. Drugi uzrok je obiteljska sklonost koja se odražava već u djetinjstvu. Treći, najrjeđi uzrok je pravo povećanje grudi zbog povećanja žljezdanog tkiva kod hormonalnih poremećaja. Mnogi muškarci se zbog tog problema bjesomučno muče vježbanjem, ali nikako ne mogu smanjiti grudi, iako im je ostali dio tijela bolji od Apolonovog. Njima najveću patnju predstavlja to što ne mogu skinuti majicu na plaži i pokazati svoje isklesano tijelo. Dođuše, nije baš da i ja rado skidam majicu (iz drugih razloga) pa suosjećam s njima. Ja se prodajem za pravog Dalmatinca, koji je bijel i lako izgori na suncu pa ne smije skinuti majicu.

Operacija je dosada uglavnom pomagala kod korekcije grudi, ali bi zaostajali veliki ožiljci. Od neinvazivnih metoda na raspolaganju su karboterapija, radio valovi i lipostabil, koji pomažu kod blažih i srednje jako izraženih promjena. Kod muškaraca se uglavnom radi o višku kože na prsima koji se zna protezati bočno ispod pazuha, a često uz višak kože bude povećana i količina masnog tkiva. Od metoda se nudi liposukcija, ali ne bilo koja, jer klasična uklanja salo, ali ne i višak kože te rezultat bude loš. Trenutno je najbolja metoda laserska lipoliza, gdje se laserom pod kožom topi salo i zateže koža, tako da ne zaostaje višak kože, a grudi budu lijepo oblikovane. Druga mogućnost je liposukcija vodom koja se kombinira s laserskom lipolizom. Prednost ovih zahvata je što se rade u lokalnoj anesteziji i potreban je samo 1 tretman.

Sve ove zahvate mogu razumjeti, ali nikako ne mogu razumjeti muškarce koji stavljaju silikonske implatate za definiciju prsa. Najbolje bi bilo da nakon ugradnje silikona naprave i trajnu frizuru, lakiraju nokte i obuku suknju.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr