Latisse čudotvorni lijek - Poliklinika Poliderma

Usluge

pon, 4. 7. 2011.

Latisse

Kod osoba s povišenim očnim tlakom zapaženo je da imaju veće i jače trepavice u odnosu na ljude bez povišenog očnog tlaka.

Ubrzo nakon tog zapažanja liječnici su zaključili da kapi koje služe za snižavanje očnog tlaka potiču pojačan rast trepavica. Tako je nastao prvi djelotvorni lijek za rast i jačanje trepavica Latisse. Do tad nije bilo moguće pomoći ženama koje su imale slabije trepravice. Uskoro su zapažena nova svojstva Latissea. Tako je uočeno da potiče rast kose, obrva i povratak boje.

Time su znatno proširene primjene navedenog lijeka. Ono što ja najzanimljivije je povratak pigmenta kod starih ožiljaka i strija. Do sad smo imali dosta ograničene mogućnosti kad je bio u pitanju gubitak pigmenta. Od nedavno se spominje primjena Latissea kod vitiliga bolesti praćene gubitkom pigmenta. Sve je više radova i članaka koji govore o uspješnom povratku pigmentacije nakon tretmana frakcijskog lasera i primjene Latissea. Čak se počeo Latisse injekcijom ubrizgavati za jačanje rasta kose što je objavljeno u časopisu Dermatological therapy u prošlom mjesecu. Nažalost za sada ovaj lijek nije dostupan u Europi no očekuje se relativno brzo njegova prodaja. Do tada možemo koristiti slične lijekove koji isto tako dobro djeluju na sve navedeno.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr