Latisse nova nada za trepavice i obrve - Poliklinika Poliderma

Usluge

Latisse nova nada za trepavice i obrve

pet, 28. 5. 2010.

Latisse nova nada za trepavice i obrve

Jedan od najzanimljivijih tretmana koji se pojavio u Americi je Latisse, proizvod Allergana koji služi za produljivanje trepavica.

Ranije nije bilo načina da se taj problem riješi, no unazad 5 godina sve je više članaka koji ukazuju da kapi protiv povišenog očnog tlaka stimuliraju rast trepavica te je tako otkriven Latisse. Prema informacijama na američkim portalima čini se da su pacijenti najzadovoljniji upravo Latisseom, uz punjače, frakcijski laser, radio valove, botoks i liposukciju.

Većina žena namjerno čupa obrve i tako ih često trajno ošteti te ih mora prikrivati tetovažom ili olovkom. Postoje ohrabrujući rezultati da Latisse može potaknuti i rast obrva. No, pitanje je može li potaknuti i rast kose kod ćelavosti te kod lokaliziranog ispadanja vlasi? Po svemu sudeći trebao bi djelovati. Danas sam se upoznao sa sličnim proizvodom koji će za koji tjedan biti dostupan na našem tržištu. Nažalost, Latisse kod nas možemo očekivati tek za 1-2 godine. Do tada možemo čekati ili lijek pokušati nabaviti iz inozemstva. U međuvremenu sam dobiveni uzorak dao svojoj sestri da ga testira, budući da sve nove stvari uvijek prvo isprobavam na svojoj obitelji. Tako ćete, kad nam dođete u posjetu, moći pratiti djeluje li zbilja taj proizvod.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr