Madonna lift - Poliklinika Poliderma

Usluge

sri, 26. 5. 2010.

Madonna lift

U Poliklinici Poliderma će dana 27.5.2010. biti (po prvi put kod nas) izveden tzv.“ Madona lift“ zahvat, jedan od najpopularnijih zahvata u Americi za nekirurško podizanje gornjih kapaka.

Snimku tretmana će biti moguće vidjeti dana 28.5.2010 na Nova TV-u i na našoj web stranici. Blefaroplastika je bila i ostala glavni način podizanja kapaka, pogotovo za jače izražene spuštene gornje kapke. Ukoliko se radi o početnom do srednje jakom spuštanju kapaka, tada nekirurško podizanje kapaka može znatno podignuti kapke i ukloniti potrebu za operativnim zahvatom.

Da bi postigli što bolji rezultat, savjetuje se tretman započeti preventivno od 30-ih godina života na dalje, pogotovo kod osoba koje imaju sklonost spuštanju kapaka. Inače, nikad nije kasno započeti s tretmanom, čak i u 60-im i 70-im godinama. Prednost ovih tretmana je što su neagresivni, a oporavak u pravilu nije potreban. Moguć je kratkotrajni otok kapka i crvenilo koje se sutradan prikrije makeup-om. Tretman traje svega nekoliko minuta i ponavlja se po potrebi, bez ograničenja. U tu svrhu koriste se Thermage radio valovi, frakcijski radio valovi ili frakcijski laser koji za sada daje najbolje rezultate. Rezultati su uglavnom vidljivi odmah nakon tretmana te postaju sve bolji sljedećih 12 mjeseci, kako se stvara novi kolagen. Potrebna su 1-3 tretmana, a razmak između tretmana bi trebao biti 2-6 mjeseci. Po želji se mogu istovremeno podignuti obrve, smanjiti bore oko očiju i vrečice ispod očiju. Tretmani se preporučuju za korekciju kapaka nakon operativnog zahvata za uklanjanje ožiljka operacije i za dodatno podizanje kapka koji se s vremenom spustio.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr