Mezoniti: najnovija tehnologija za oblikovanje lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Mezoniti: najnovija tehnologija za oblikovanje lica

pon, 8. 7. 2013.

mezoniti

Svi znaju da sam veliki zaljubenik lasera i ostale najnovije tehnologije, no moram priznati da konac te igla zasjenjuju po rezultatima najnoviju tehnologiju.

Dok nisam uradio tretman u to nisam mogao vjerojati no kad sam vidio koliko sam podigao i kako sam oblikovao lice klijentici bio sam sretniji od nje. Zahvaljujući ovoj metodi sada mogu uspješno rješiti brojne teže rješive probleme kao npr. podizanje obraza, zatezanje donje čeljusti, smanjivanje bora kao što ih ima Angela Merkel… Na temelju dosadašnjeg iskustva mogu reći da mezoniti predstavljaju zamjenu za face lifting po rezultatima ako se radi o srednje jakoj spuštenosti lica. Tretman se temelji na uvođenju posebnog konca ispod kože pomoći igle. Umetnuti konac stvara novi kolagen uz jak efekt zatezanja.

Sam konac se u cjelosti ukloni iz tijela a rezultat traje prosječno 15-20 mjeseci. Odmah nakon tretmana se vidi rezultat koji bude sve bolji narednih mjeseci. Zahvat se radi s lokalnom anestezijom ili kao kod zubara. Odmah nakon tretmana možete ići na posao. Tek par dana nakon zahvata moguće su manje modrice. S ovom metodom se može nevjerojatno dobro prirodno oblikovati lice uz jak efekt liftinga. Dovoljan je svega jedan tretman za pojedinu regiju. Ovo je idealna metoda za žene od 35-60 godine koje nemaju jako spušteno lice. Moram priznati da je ovo tretman koji se za sada najviše dopao mojim klijenticama. Još i sam ne mogu vjerojati kako jednostavna metoda daje tako dobre rezultate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr