Mezoniti: Tretman koji je ozbiljno ugrozio sve druge tretmane lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Mezoniti: Tretman koji je ozbiljno ugrozio sve druge tretmane lica

čet, 5. 9. 2013.

mezoniti

Što više radim s mezonitima uviđam kako je to možda jedan od najgenijalnih tretmana za podizanje i oblikovanje lica posebno kontura.

Bez obzira na brojnu najnoviju tehnologiju koju imam i koju vrlo brzo očekujem, bit će zanimljivo vidjeti koji će tretman biti bolji. Da li će niti koje se uvode pod kožu pobijediti najsuvremeniju tehnologiju? Mislim da će ishod biti jako neizvjestan. Zamislite da u oko 10-ak minuta totalno preoblikujete lice i nakon toga odete na piće te pri tome rezultat traje 15-20 mjeseci uz svega jedan tretman?

Da to je moguće zahvaljujuci mezonitima. S mezonitima rješavam uspješno brojne nerješive probleme kao podizanje obrva, bore nadusnice posebno kod pusaca, oblikovanje kontura lica, … Mezonite čini se ozbiljno ugrožavaju po rezultatima i trajanju brojne druge tretmane kao punjače te ostale uređaje. Stoga ako želite uradite najbolje za vaše lice razmislite o mezonitima koje se po potrebi ako treba kombiniraju s drugim tretmanima. Ono što je zanimljivo je da mezoniti daju odlične rezultate kod oblikovanja koljena u slučaju viška kože kao i kod unutarnjih bedara. Jako obećavajuće rezultate mezoniti daju kod oblikovanja i podizanja grudi koje nisu jako spuštene. Rukavica je bačena drugim tretmanima te ćemo ubrzo znati ishod jesu li mezoniti najbolji tretman oblikovanja lica.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr