Najbolja pedikura - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 20. 2. 2015.

Najbolja pedikura

Upoznat sam sa ribicama garra rufa koje se koriste za pedikuru, pomlađivanje tijela, liječenja psorijaze i neurodermatitisa…

Početno sam bio skeptičan oko tog tretmana, ali sve veći broj klijenata kojima sam ga predložio, samo je pozitivno govorio o njemu. Ribice Garra Rufa grickaju mrtvu i oštećenu kožu te pomoću enzima je dodatno uklanjaju. Pored toga, postoji jaki protuupalni efekt. Postupno mi je došla ideja da i ja isprobam taj tretman za pedikuru jer su me mučile ispucane pete. Zbog cijelodnevnog rada bilo mi je nemoguće otići na tretman u Zagrebu. Tijekom boravka na Tajlandu za vrijeme godišnjeg odmora ukazala mi se prilika da isprobam pedikuru sa ribicama. Čim sam uronio noge u vodu ribice su navalile kao piranje. U početku su jako škakljale dok su grickale stopala, te je kasnije postalo jako ugodno. Moram priznati da sam zbilja uživao u tretmanu, te da sam se opustio.

Bojao sam se da ribice neće preživjeti moja stopala nakon cijelodnevnog hodanja, ali na sreću sve su preživile. Moram priznati da kada sam morao izvaditi stopala iz vode bilo mi je žao. U tom trenutku sam pogledao kod prijatelja, te vidio da je par ribica isplivalo na površinu nakon njega, te mi je bilo žao ribica… Moram priznati da sam jako dugo muku mučio sa ispucanim petama, te isprobao brojne kreme uz redovita turpijanja što nije pomoglo do kraja. Tretman sa ribicama od 15 minuta je sve moje probleme kao sa rukom odnio!! Nikad nisam imao tako dobra i nježna stopala. Koža je bila meka i glatka kao svila. Iznenadilo me je kako su mi nokti bili izmanikirani. Definitivno bih ovaj tretman svima preporučio. Jako me iznenadila kvaliteta kože nakon tretmana jer ove ribice očito imaju jak efekt pomlađivanja kože. Savjetujem ujedno da isprobate osim pedikure i tretman cijelog tijela sa ribicama.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr