Najbolji načini borbe protiv starenja kože lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najbolji načini borbe protiv starenja kože lica

sri, 9. 7. 2008.

Nedavno su znanstvenici na sveučilištu u Bostonu otkrili kako najbolje spriječiti starenje kože lica. Ispitano je oko 1000 žena u dobi od 30 do 40 godina koje su imale početne znakove starenja kože: pigmentacije, kapilare, proširene pore, bore oko očiju i iznad nad-usnice te početnu opuštenost kože.

Korištena su gotovo sva trenutna dostupna sredstva i metode te je zaključeno da najbolji efekt u prevenciji starenja imaju :

  • frakcijski laseri,
  • radio valovi i
  • aft tretmani.

Uz njih se svakako preporuča kombiniranje s hijaluronskim punjačima i kremama na bazi vitamina C i A kako bi postigli što bolje rezultate. Frakcijski laser je trenutno metoda izbora za gotovo sve početne znakove starenja pogotovo ako su u pitanju pigmentacije tj. neujednačen ten što je jedan od glavnih znakova starenja te sitne bore. Uz navedeno frakcijski laser također ima efekt zatezanje kože. Radio valovi su najbolje rješenje ukoliko imate problema s opuščenošću kože jer odlično zateže kožu, te ukoliko imate problematičnu kožu, probleme s mašćenjem te proširenim porama. AFT tretmani se preporučuju kod crvenila lica i pigmentacija.

Punjači na bazi hijaluronske kiseline su idealno prirodno riješenje kod dubokih bora oko usta te korekcije usana, bilo za naglašavanje ili povećanje. Uz to mogu se ubrizgavati i na problematičnim mjestima kože, što su najčešće obrazi ili područja oko brade. Kreme na bazi vitamina A tvz. lokalni retinoidi su idealno sredstvo protiv starenja jer osim peeling efekta stvaraju novi kolagen. Vitamin C je nezaobilazni dio u njezi kože zbog izuzetnog povoljnog utjecaja na kolagen.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr