Najdosadnija metoda za uklanjanje neželjenih masnih naslaga - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najdosadnija metoda za uklanjanje neželjenih masnih naslaga

sub, 28. 8. 2010.

Najdosadnija metoda za uklanjanje neželjenih masnih naslaga

Na tržištu za estetskokorektivne zahvate se bilježi neviđen porast broja uređaja za nekirurško oblikovanje tijela pogotovo za uklanjanje celulita i neželjenih masnih naslaga. Medcontour je jedna od firmi koja je proizvela obećavajuću ultrazvučnu metodu za oblikovanje tijela.

Radio valovi bilježe najveći preporod za iste svrhe. Zanimljivo je da 3 najbolje kompanije koje proizvode uređaje na bazi radio valova dolaze iz Izraela. Posve neuobičajena metoda za uklanjanje neželjenih masnih naslaga je primjena hladnoće koja ubija masne stanice i tako oblikuje tijelo. Ova metoda se zove kriolipoliza a firma koja proizvodi uređaj se zove Zeltiq. Nedavno je kod nas pisano o ovom uređaju. Za sada koliko je poznato kod nas nema ovog uređaja. Zbog cijene uređaja koja je oko 90000 Eura upitno je tko bi ga kupio ?

Nije sporno uopće da uređaj djeluje, najbolje rezultate postiže kod primjene na trbuhu i bokovima. Na mjesto tretmana se stavi dio koji se s vakumom pričvrsti za kožu i nakon toga pothlađuje kožu. Tretman nije bolan niti neugodan ali ima manu što jako dugo traje. Tako za sada treba oko 60-90 minuta da se tretira samo jedna strana boka ili manji dio trbuha. Kroz to vrijeme mirujete. Pitanje je samo tko ima toliko živaca čekati da smanji opseg struka ili trbuha za 1-3 cm?

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr