Najnovije metode uklanjanja celulita - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnovije metode uklanjanja celulita

uto, 7. 2. 2012.

celulit

U zadnje vrijeme postignuti su znatni uspjesi u borbi protiv celulita zahvaljujući najnovijom spoznajama. Tako su od nedavno dostupni brojni tretmani koji jos efikasnije uklanjanju celulit.

Ono što se čini naizgled da nema veze s celulitom je količina negativnih iona o kojima ovisi ne samo naše zdravlje nego i razvoj celulita. Kod smanjenja količine negativnih iona koje smanjuju mobiteli, sintetika,… usporava se limfna drenaža i cirkulacija uz slabljenje rada stanica koje nedovoljno dobivaju energiju. Narušavanjem elektromagnetskog potencijala tijela nastaju brojni poremećaji. Primjena uređaja na bazi elektromagnetske energije koji ponovo uspostavljaju elektromagnetski potencijal ne samo što uklanjaju brojne zdravstvene tegobe već smanjuju razvoj celulita tako što jačaju cirkulaciju, limfnu drenažu i potiču metabolizam stanica.

Od nedavno se koriste injekcije koje razgrađuju oštećeno vezivno tkivo koje povlači kožu prema dolje zbog čega nastaju udubljenja na koži i izgled kože kao narančina kora. Koristi se enzim kolagenaza koji oslabi zadebljano vezivno tkivo te se koža vrati na površinu a sve nepravilnosti na koži se uklanjaju. Velika novost je primjena ultrazvuka kod celulita u području samo bokova. Savjetuje se kombinacija ultrazvuka s drugim tretmanima pogotovo s radio valovima što je izuzetno efikasna kombinacija kada se navedene metode istovremeno kombiniraju. Čini se da je metoda izbora uklanjanja celulita primjena laserske lipolize kada se ispod kože uvodi igla debela 2 mm pod lokalnom anestezijom da se otope masne stanice i najvažnije prekinu zadebljana oštećena vezivna vlakna. Pored toga se stvara novo vezivno tkivo uz jaki efekt zatezanja kože. Metoda se koristi za pojedine regije posebno područje bokova, koljena s unutarnjom stranom sa bedara i područje iznad koljena. Sada se može izabrati uklanjanje celulita sa svega 1 tretmanom ili više tretmana. Celulit više nije nepobjediv.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr