Najnovije spoznaje o metodi s vlastitom krvi - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnovije spoznaje o metodi s vlastitom krvi

Po najnovijim istraživanjima dokazano je da PRP metoda tj. pomlađivanje s vlastitom krvi osim razvoja novog kolagena uz druge broje efekte stvara nove masne stanice.

prp metoda

Dosadašnja primjena PRP metode nije stvarala nove masne stanice jer u sebi nije sadržavala matične stanice iz krvi. Najnoviji kitovi tj pribor za PRP metodu osim faktora rasta izdvaja i matične stanice tako da sve PRP metode nisu jednako djelotvorne. Najefikasnija PRP metoda je ona koja izdvaja matične stanice. Starenje je gubitak volumena a cilj pomlađivanja je vratiti volumen. Do sada su se koristili punjači i vlastito masno tkivo.

Ova spoznaja je o PRP metodi je gotovo revolucionarna jer u pojedinim slučajevim može zamjeniti prijenos vlastitog masnog tkiva. Matične stanice su posebna vrsta stanica koja se može pretvoriti u bilo koju vrstu stanice gdje se ubrizga. Kod primjene na licu se pretvara u kolagen i masne stanice. Područje sljepoočnice i iznad obrve nije pogodno za prijenos masnog tkiva zbog brojnih nuspojava i kratkotrajnog rezultata. Ovo područje isto tako nije pogodno za punjače. PRP metoda s matičnim stanicama se pokazala kao najbolja metoda za ova područja je podiže obrve i ispunjavanjem sljepoočnice dobivamo pravi lifting efekt uz smanjenje bora oko očiju uz naglašavanje jagodica. Prednost ove metode je što nije agresivna, nema komplikacija a većina ljudi ide na posao sutra. Najvažnije je da dobivamo prirodni izgled. Za sad se čini da PRP metoda je ujedno metoda izbora pored navedenih regija ujedno i za podočnjake te pigmentaciju ispod očiju.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr