Najnovije spoznaje o starenju - 2. dio - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnovije spoznaje o starenju – 2. dio

pet, 25. 11. 2011.

starenje

Prije se govorilo da naše zdravlje i dužina života ovisi 50% o genetici a 50% o utjecaju okoliša te stilu našeg života. No više nije tako, čini se da sada oko 20-30% ovisi o genetici a ostalo o nama i utjecaju okoliša.

Svake godine vidno se produžava duljina životnog vijeka. Nedavno primjenom posebnog spoja čini se da smo ušli na mala vrata u područje gdje se igramo Boga. Ovo otkriće bi moglo imati nesagledive posljedice na zdravlje, produljenje životnog vijeka i na starenje. Izvor vječne mladosti nikad nije bio bliže. Poznato je da hormon rasta neviđeno dobro djeluje na na zdravlje, prevenciju osteporoze, jača memoriju skupa s obrambenim sustavom, poboljšava se mišićna masa koja se ujedno poveća, masti se tope, koža se pomlađuje a bore se smanjuju….

Ukratko postajemo neka vrsta super čovjeka. Nažalost to ima sve svoju cijenu koja može nekad biti fatalna. Mnogi poznati glumci, osobe i bogati pojedinci su isprobali hormon rasta. Otkrićem novog spoja pronašli smo drugi put do vječne mladosti. Duljina i kvaliteta našeg života ovisi o telomerama koje su u vidu kapica smještene na krajevima kromosoma. Kromosome čine dvije spirale na kojima se nalazi naš DNK, na jednog spirali su DNK naše majke a na drugoj spirali DNK našeg oca.

Stanice se tijekom života stalno dijele. Prilikom djeljenja skraćuju se telomere. Što je dulja telomera dulji je život. Skraćivanjem telomera stanice se više ne mogu dijeliti te se skraćuje kvaliteta i duljina života. Otkriće novog spoja omogućava da se da telomere obnove i produlje što ujedno produžava život te njegovu kvalitetu. U Americi je odnedavno dostupan taj novi lijek koji se već naveliko koristi a rezultati su više nego zapanjujući. Većina ispitanika navodi da nikad više nisu imali energije, poboljšanje vide te da im očale više ne trebaju, uspješno liječenje osteoporoze, povećanje kapaciteta pluća, značajno poboljšanje koncetracije te memorije, smanjivanje bora, poboljšanje izgleda i kvalitete kože,…. Laboratorijski nalazi i klinički pregledi sve to potvrđuju. Nevjerojatno zvuči izjava ispitanika lijeka koji sada može ponovo istrčati maraton do kraja, ništa neuobičajeno da ispitanik nema 80 godina. Ujedno otkrićem ovog spoja otvara se druga mogućnost da se uspješno izliječi rak tako što kontroliramo duljinu telomera. Stanice raka se nekontrolirano dijele a skraćivanjem telomera bi to mogli zaustaviti. Ako bi to postigli mogli bi reći da smo rak pobijedili. No postavlja se pitanje u vezi najnovijeg lijeka za pomlađivanje, što ako bi namjernim produljenjem telomera neke stanice postale karcenogene ? Za sada nemamo odgovor na to pitanje stoga bi bilo najbolje malo sačekati da dobijemo odgovor na to pitanje. Lijek definitivno djeluje i čini se da je najmoćnije oružje protiv starenja. S obzirom da smo ušli u područje Boga moramo biti jako oprezni jer znamo kako stvari završe kad se igramo s prirodom i glumimo Boga. Za sada promjena stila života i prehrane ostaje itekako važna u prevenciji starenja. Fizička aktivnost, mediteranska prehrana, smanjivanje stresa, unos antikosidansa i pozitivan stav prema životu mogu značajno produljiti život i njegovu kvalitetu. Poznat najnovijii Radmanov eliksir mladosti čini se da je jako djelotvoran. U Poliklinici Poliderma godinama propisujemo slične sastojke : resveratol, omega kiseline, alfa lipoičnu kiselinu, mega doze vitamina C,…. Od nedavno moguće je kupiti navedene proizvode u Poliklinici Poliderma uz stručno savjetovanje što i kako uzimati uz popust na kupnju od 10-30%. S obzirom na najnovije otkriće predstoji nam jako uzbudljiv period. Prijeti nam veliki paradoks kad konačno život produljimo preko 100 godina zbog naše sebičnosti, agresivnosti i uništavanja okoliša nećemo imati više gdje živjeti.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr