Najnoviji punjači na našem tržištu: Redexis Teosial, Revanesse i Dermavisc - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnoviji punjači na našem tržištu: Redexis Teosial, Revanesse i Dermavisc

pet, 12. 4. 2013.

punjači

Od nedavno na našem tržištu su se pojavili novi punjači od kojih neki predstavljaju najveće inovacije u svijetu punjača.

Pojavom novih punjača možemo postizati bolje i trajnije rezultate u odnosu na druge punjače. Napominjem da se radi o najnovijoj generaciji punjača koji imaju najnovije inovacije vezano za građu hijaluronske kiseline zbog čega su najsigurniji punjači te ujedno daju najbolje rezultate zbog strukture hijaluronske kiseline. Dermavisc je švedski punjač koji ima poseban oblik hijaluronske kiseline te je prvi punjač dobiven laboratorijskem uzgojem stanica za razliku od drugih punjača koji se dobivaju bakterijskom proizvodnjom. Revanesse i Redexis su čini se za sad najtrajniji punjači. S velikim nestrpljenjem sam očekivao njihov dolazak na naše tržište. Teosial je učinio najveći napredak s punjačem posebno oblikovanim za korekciju usana i podočnjaka pogotovo pigmentiranih. te daje najbolje rezultate po meni upravo za navedene indikacije. Jedan od razloga zašto su mi Teosial punjači posebno dragi je što pored dužeg trajanja rezultata i sigurnosti činjenica što s 1. ml punjača uradim nešto za što bi mi trebalo inače 2-3 ml drugih punjača. Posebno me veseli što navedeni punjači imaju pristupačniju cijenu te će biti dostupni većem broju ljudi.

Stoga ću nastojati da imam niže cijene posebno za korekciju dubokih bora i oblikovanja lica gdje će cijena biti niža za oko 500-1000 kn u odnosu na ranije. Da stvar bude bolja pokrenuta je nagradna igra na Facebook stranici Poliklinike Poliderma gdje sretni dobitnici dobivaju besplatni tretman s navedenim punjačima. Ujedno imate poseban paket tretmana gdje uz tretman punjača jedino Poliklinika Poliderma nudi besplatni LED tretman pomlađivanja, analizu lica uređajem VISIA uz druge pogodnosti.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr