Najnoviji trendovi u pomlađivanju lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnoviji trendovi u pomlađivanju lica

pon, 17. 11. 2014.

pomlađivanje lica

U zadnje vrijeme najnovije metode pomlađivanja oduševile su ne samo po rezultatima nego po tome jer su potpuno bezbolne, bez komplikacija i oporavka.

Do prije par mjeseci ovo je bilo nemoguće ako smo htjeli imati konkretne metode. Radi se o 2 metode koje su potpuno neinvazivne tj. neagresivne a daju rezultat kao agresivne metode. Smooth metoda je pomlađivanje frakcijskim laserom kroz usta u svrhu: oblikovanja te podizanja obraza, smanjivanja nazolabijalnih bora, učvršćivanja i oblikovanja donje trećine lica. Idealna je ako se radi o početnim i srednje jako izraženim borama. Isto tako može se koristiti za bore nadusnice. Rezultat je vidljiv odmah, a bude sve bolji kroz naredne mjesece. Nevjerojatno na koliko stvari ova metoda djeluje te brojni drugi tretmani nisu potrebni. Clear lift koristim već više od 1 godine sa velikim uspjehom, no odnedavno sam dobio posebne nastavke sa kojima mogu djelovati na sve slojeve kože kako bi rezultat bio što bolji. Prije sam govorio o 3D pomlađivanju, no sada mogu govoriti i o 4D pomlađivanju zahvaljujući posebnim nastavcima. Prema stanju, tipu i potrebama kože odaberem nastavke da na željene slojeve kože djelujem zbog što boljih rezultata. Prije nije bilo ove mogućnosti. Tijekom tretmana promijenim više nastavaka, ovisno o onome što želim postići. Nastavak koji najdublje prodire, čak 3 do 5 mm može se usporediti sa peglom jer doslovce pegla lice i bore što se vidi odmah nakon tretmana, a bude sve bolji rezultat kroz narednih par mjeseci.

Pored toga, velika prednost kombiniranja različitih nastavaka je što se svaki prijelaz sa posebnim nastavkom može gledati kao zaseban tretman koji se ništa dodatno ne plaća. Osim uštede novca, štedite i vrijeme. Od prije par dana počeo sam kombinirati Clear lift sa Smooth tretmanom, što se pokazuje izrazito obećavajućim jer se radi o principu inside-outside gdje se lice istovremeno pomlađuje izvana i iznutra, što je najefikasnija metoda pomlađivanja. Sa ovim metodama pomlađivanja sve granice i ograničenja pomlađivanja su srušene. Više nema boli, komplikacija i oporavka, a imate više nego konkretne rezultate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr