Najubojitija kombinacija za neželjene masne nakupine - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najubojitija kombinacija za neželjene masne nakupine

uto, 11. 3. 2014.

intralipoterapija

Sada je najidealnije vrijeme za oblikovanje tijela jer se rezultati tretmana ne vide odmah nego naknadno nakon tretmana.

Kod radiovalova rezultat se vidi za par mjeseci nakon tretmana. Med2Contour daje najbrže vidljive rezultate vidljive već sredinom i krajem tretmana. Venus freeze isto tako. Razlog zašto se ne vide rezultati odmah je što se uništene masne stanice ne mogu preko noći ukloniti iz tijela nego je potrebno više mjeseci. Liposukcija je dobila ozbiljnog konkurenta i to uređaj Med2Contour koji može smanjiti obujam trbuha 7-10 cm.

No odnedavno metoda Intralipoterapija je opet jako uzdrmala liposukciju. Naime, ova metoda može neinvazivno 8-10 cm smanjiti obujam trbuha. Ovo govori o efikasnosti metode koja se može koristiti sama ili u kombinaciji s drugim tretmanima tj. metodama. Postavlja se pitanje što kada se kombinira Intralipoterapija sa Med2Contourom? Kakvi će biti rezultati? Po svemu sudeći rezultati će biti više nego impresivni tako da će se postaviti pitanje isplativosti liposukcije. Istina da za ovu kombinaciju treba 45-60 dana ili par tjedana da se vide rezultati koji budu sve bolji s vremenom. No sve je više pobornika neinvazivnih metoda dok će dio ljudi i dalje tražiti liposukciju. Pitanje je oko izbora da li netko želi riješiti problem odjednom uz određene rizike te oporavak ili u više tretmana bez rizika te oporavka? Imamo mogućnost izbora a odluka je na nama.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr