Najveći napredak u tretmanima punjača - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najveći napredak u tretmanima punjača

pon, 22. 4. 2013.

tretmani punjača

Od kako sam počeo koristiti punjače od prije 10-ak godina nisam ni slutio kako će se razviti punjači te postati važni estetski tretman.

Tad su punjači trajali oko 3 mjeseca prosječno uz brojne komplikacije a ako bi potrajali 6 mjeseci tad bi skupa slavio s klijentom. Danas punjači na bazi hijaluronske kiseline mogu trajati do 24 mjeseca. Ne trebam govoriti koliki je napredak postignut po pitanju sigurnosti punjača uz smanjenje komplikacija nakon tretmana tipa naticanja i upala. Doduše i danas se navedene komplikacije mogu desiti ali u zanemarivom postotku u odnosu na prije. Izuzetan napredak je postignut po pitanju mekoće punjača te koža na mjestu ubrizgavanja nije tvrda. Taman kad sam pomislio da bolje ne može biti pojavila se kanila tzv. duga igla gdje samo s jednim ubodom možemo tretirati lice a ne više nebrojeno puta ubadati lice.

Onda je slijedilo meni najveće iznenađenje! Vidio sam uređaj koji koristi kanilu spojenu na radio valove zbog čega su rezultati punjača znatno dulji u odnosu na klasični način primjene. Kanilom se prvo uradi prethodno kanal u koji se ubrizgava punjač. Tada se primjene radio valovi koji imaju efekt da pojačano potaknu razvoj novog kolagena uz jaki efekt zatezanja kože. Na taj način neviđeno dobro oblikujemo lice, ne samo korekciju bora i volumena nego istovremeno zatežemo lice. Ova tehnologija će biti budućnost primjene punjača. Trenutno u Poliklinici Poliderma nastojimo što brže nabaviti ovu tehnologiju.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr