Nikad lakše do botoxa - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 15. 5. 2009.

Dok ja razbijam glavu barem sedam mjeseci kako da nabavim botox, čitam kako je na E-bayu moguće kupiti sve, od igle do lokomotive, pa čak i botox. Kod nas je velika nestašica botoxa jer se navodno promijenio zastupnik te po tko zna koji put botox samo što se nije našao u ljekarnama. Više mi je postalo glupo zvati po ljekarnama i provjeravati je li stigao. Čini mi se da će prije doći Hrvatska u Europsku uniju nego što će botox stići u naše ljekarne.

Kupovina internetom svaki dan dobiva sve veću važnost i udio u kupovini, te se nedavno o tome pisalo i u novinama kod nas. Svako malo čujem kako je netko nešto kupio preko E-baya. Ono što mi je neshvatljivo je da se sada i botox može kupiti preko E-baya. Postoji diy botox kit koji stoji svega 95 $, dok u ljekarnama u SAD-u botox košta 400 $. Sad se pitate tko je tu lud plaćati botox 400 $ umjesto 95 $ ? U diy botox kitu se nalazi sve što je potrebno za primjenu botoxa: prah, otopina, injekcija, upute o primjeni, pa čak i mapa gdje se ubosti na licu. Ovo mi se sve skupa se čini jako morbidno. Kit botoxa da ga sami primijenite doma ili nekome poklonite? No tu je i druga strana priče. FDA agencija je pokrenula akciju protiv kompanija koje prodaju botox na takav način. Po zakonu, svugdje u svijetu botox može primjenjivati samo liječnik s certifikatom. Glavni razlog takve akcije nije zbog zarade već zbog porijekla botoxa, načina proizvodnje i skladištenja. U protivnom mogu nastati katastrofalne posljedice.

Svako malo vidim članke o smrtnim slučajevima nakon botoxa. O čemu se radi? Sve je više lažnih botoxa, pretežno iz Kine, ili se koristi botox u prevelikoj koncentraciji za eksperimente te je razrijeđen. Ljudska pohlepa za novcem je nevjerojatna kada su u stanju za 95 dolara upropastiti nečiji život. Drugi problem je kada ljudi pokušaju uštedjeti novac pa kupuju ovakve ili slične proizvode, što na kraju skupo plate, pa i svojom glavom. Slično se događa i kod tretmana jeftinih lasera ili IPL uređaja, samo što tu ne izgubite glavu nego dobijete gadne opekotine. Stoga, ako se odlučite za tretman botoxa, dobro provjerite da doktor ima certifikat o botoxu, da pred vama otvori botox, te najvažnije, provjerite proizvođača botoxa. Kod nas se za sada može kupiti botox Allergana, koji je najbolji svjetski proizvođač. U Europi je dostupan još jedan botox, pod nazivom Dysport. Trenutno postoje i nove kompanije koje proizvode botox, ali za sada nisu dostupne u Europi ili samo što nisu postali dostupni. Tretman botoxa u rukama stručnjaka je, možemo reći, gotovo najsigurniji estetskokorektivni tretman.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr