Njega lica tijekom ljeta - Poliklinika Poliderma

Usluge

uto, 6. 7. 2010.

Njega lica tijekom ljeta

Potrebno je voditi računa o tome da koža postaje masnija i sklonija začepljenju pora, što je pogotovo izraženo kod osoba s masnom kožom. Zato sredstva koja se koriste za njegu lica ne smiju biti masna i teška radi začepljenja pora te izazivanja pogoršanja tena.

Tekući puder mora biti po mogućnosti što lakši. Savjetuju se samo lagane hidratantne kreme za njegu lica noću i danju. Serumi su isto pogodni za njegu lica. Osobe koje inače imaju suhu kožu ljeti imaju normalnu kožu, normalna koža postaje koža mješovitog tipa, dok osobama s kožom mješovitog tipa ona postaje masna. Masna koža postaje još masnija te je potreban poseban oprez kod odabira vrste njege za masnu kožu. Sredstva za zaštitu od sunca dodatno začepljuju pore i zamašćuju lice te je jako važno da ta sredstva nisu masna i da su prilagođena tipu kože.

Prije spavanja je uvijek potrebno dobro i temeljito očistiti lice, po mogućnosti ne mlijekom, već posebnim vrstama otopina, kao što su npr. Physio Bebe od Mustele ili micelarna otopina od La Roche-Posay.

Tonici su dobra stvar za proširene pore u području T-zone. Pilinge se savjetuje koristiti 2-3x tjedno kako bi spriječili začepljenje pora i oni moraju biti sastavni dio njege Vašeg lica tijekom ljeta. Vodite računa da prije godišnjeg odmora dobro očistite lice, pogotovo ako imate akne ili problematičan ten.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr