Nova nada u liječenju keloida i hipertrofičnih ožiljaka - Poliklinika Poliderma

Usluge

Nova nada u liječenju keloida i hipertrofičnih ožiljaka

pon, 15. 10. 2012.

keloid

Nedavno su objavljene najnovije studije u Americi koje ukazuju da najnoviji lijek na bazi bjelančevina daje jako dobre rezultate u liječenju i prevenciji keloida, isto odlično djeluje kod hipertrofičnih ožiljaka.

Keloidi su jedna od najvećih noćnih mora većine liječnika koji se bave estetskim zahvatima jer keloidi nastaju zbog sklonosti kože, a ne zbog samog zahvata. Liječenje keloida je često izuzetno teško po pacijenta i liječnika jer nekad zna biti dugotrajno te nažalost nije moguće predvidjeti broj potrebnih tretmana. Nekad odu s jednim tretmanom, no najčešće je prosjek 4-10 tretmana. Novi lijek na bazi bjelančevina pokazao se kao izuzetno efikasan ne samo u uklanjanju keloida nego i u prevenciji.

Nakon zahvata ili operacije preventivnom primjenom novog lijeka značajno se smanjuje mogućnost razvoja keloida. Po prvi put imamo efikasan lijek za prevenciju i liječenje keloida! U tijeku su završna ispitivanja samog lijeka te se najnoviji lijek očekuje na tržištu tijekom iduće godine. Uloga lasera u liječenju keloida je i dalje najvažnija jer laser je trenutno najbolja metoda prevencije i uklanjanja keloida. Upravo primjena lasera i najnovijeg lijeka daje veliku nadu ljudima koji imaju keloide, jer keloid je ne samo estetski problem već i zdravstveni, jer nekad zna jako peći, svrbiti i biti neugodan. Stoga s velikm nestrpljenjem očekujemo primjenu najnovijeg lijeka.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr