Nova nada za ćelavost - Poliklinika Poliderma

Usluge

uto, 4. 1. 2011.

Ćelavost

Do sada je presađivanje bilo jedino trajno rješenje da se riješi ćelavost. Razvojem tehnike danas postižemo odlične rezultate nakon presađivanja kose pogotovo ako presađujemo svaku dlaku posebno.

Sva ostala rješenja daju kratkotrajnu pomoć tj kad se prestane uzimati terapija ili prekine tretman dolazi do povratka na staro. Postoje brojni lijekovi koji odlično djeluju ali problem je što bi ih trebalo uzimati cijeli život. Laseri pružaju veliku nadu da bi pružili trajno rješenje ćelavosti. Početno su korišteni laseri male energije za stimulacija rasta kose te je tako prva nastala laserska četka ( laser hair comb ).

Nakon njenog uspjeha nastaju brojni drugi laseri. Novost je primjena frakcijskih lasera koji izazivaju mikroskopska oštećenja ispod površine kože. Zapaženo je da nakon toga pojačano raste kosa na tretiranim mjestima i to čini se za stalno. Ova vrsta tretmana je vrlo obećavajuća.

Za sada se ne zna koji je mehanizam djelovanja ovog tretmana. Rezultati su dosta obećavajući no prekratko se koristi ovaj tretman o kojem se malo zna. Metoda izbora za trajno rješenje ćelavosti uz najbolje rezultate su matične stanice i faktori rasta. Pitanje dana je primjena matičnih stanica koje se pretvore u kosu. Faktori rasti su zadnje veliko otkriće. U tijeku je zadnja faza probe lijeka prije nego se nađe u slobodnoj prodaji. Pomoću injekcije se ubrizgaju faktori rastu koji potiču rast kose. Čini se da je po prvi put budućnost ružičasta za ćelave.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr