Nove kreme protiv mrlja - Poliklinika Poliderma

Usluge

čet, 25. 3. 2010.

Nove kreme protiv mrlja

Svako malo pojave se brojne kreme koje uklanjaju razne mrlje i pigmentacije. Hidrokinon je bio glavni sastojak takvih krema, no u posljednje vrijeme se u nekim zemljama zabranjuje. Postoje brojni drugi sastojci koji pomažu: kojic acid, vitamin A i C, itd. No, najveći napredak u posljednje vrijeme čine kreme protiv izbjeljivanja najnovije generacije na bazi bjelančevina.

Upravo takve kreme daju obećavajuće rezultate. Jedna od firmi koje prozivode takve kreme je Aminogenesis. Bjelančevine djeluju na način da potiču ljuštenje pigmenta i sprječavaju razvoj novog pigmenta. Do sada su se u te svrhe uglavnom koristile AHA kiseline. Kako bi dodatno spriječili razvoj pigmentacija, uz kreme se savjetuje i unos vitamina C i E te selena. Kreme pomažu kod svježih pigmentacija, ali ne i kod starijih jer je pigment suviše duboko da bi prodrle do njega.

Glavni način za uklanjanje pigmentacija bilo koje vrste je primjena lasera: IPL i AFT uređaja. Kreme imaju važnu ulogu u prevenciji pigmentacija, pogotovo melazme, i kod početnih pigmentacija. Stoga se kod razvoja pigmentacija savjetuje odmah reagirati, bilo nanošenjem kreme ili primjenom lasera, iako nikad nije kasno. Kod nas krema na bazi bjelančevina još uvijek nema.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr