Novi proizvodi Juvederma za kožu i usne - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novi proizvodi Juvederma za kožu i usne

pet, 17. 9. 2010.

Novi proizvodi Juvederma za kožu i usne

Uskoro se očekuju novi proizvodi punjača Juviderm na bazi hijaluronske kiseline na našem tržištu za korekciju usana i rehidraciju kože.

Allergan je poznata firma koja proizvodi punjače Juviderm te se odlikuje primjenom najnovijih spoznaja zbog čega njeni punjači najdulje traju i daju izvrsne rezultate. Ono što ističe punjače od Juviderma je što je hijaluronska kiselina pomiješana s anestetikom u sebi te nije potrebna lokalna anestezija. Ovo je posebno važno kod korekcije usana koja je inače jako bolna. Zahvaljujući najnovijem punjaču posebno rađenom za korekciju usana i najmanja nelagoda se uklanja. Pored toga tekstura samog punjača je takva da usne budu meke i prirodno izgledaju. Problem većine punjača je što nakon tretmana usne budu tvrde i imaju neprirodni izgled. Zahvaljujući posebnom obliku hijaluronske kiseline rezultati sada traju od 9-12 mjeseci. Drugi novi proizvod je punjač za hidraciju kože koji se
površinski ubrzigava da vrati vlažnost kože. Uloga hijaluronske kiseline je da veže vodu i tako daje koži elastičnost, s godinama njena količina se smanjuje i nema se voda na što vezati. To je razlog zašto koža bude žedna iznutra. Nadoknadom hijaluronske kiseline koža odma poprimi sjaj i bude elastičnija. Radi se u svakom slučaju o dva nova proizvoda koja s nestrepljenjem očekujemo.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr