Novosti u Poliklinici Polidermi - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novosti u Poliklinici Polidermi

pon, 11. 10. 2010.

Novosti u Poliklinici Polidermi

Uskoro očekujemo nabavu novih uređaja koji nisu nikakvi visokosofisticirani uređaji nego izuzetno jednostavni i efikasni uređaji.

Krenimo redom :

1. DERMAROLER : radi se o valjku iz kojeg vire sitne igle. Tretman se koristi za uklanjanje najtežih oblika ožiljaka uglavnom onih ispod razine kože. Ovo su profesionalni dermaroleri koje koriste samo liječnici. Cilj tretmana je potaknuti razvoj novog kolagena i prekinuti upalne priraslice koje uvlače kožu prema dolje. Nakon tretmana dolazi do vraćanja kože na površinu i ispunjenja ožiljka.

2. MEZOGUN : uređaj koji bezbolno i kontrolirano ubrizgava određene sastojke u kožu. Ova metoda se zove mezoterapija te se prije koristila ručnim ubrizgavanjem pomoću injekcije. Nedostatak klasične mezoterapije je što nije precizna i ne daje tako dobre rezultate. Koristiti ćemo mezogun za ubrizgavanje hijaluronske kiseline za cijelo lice, vrat, dekolte i šake. Pored toga koristiti će se brojni drugi sastojci za pomlađivanje kože.

3. POMLAĐIVANJE S VLASTITOM KRVI : ovo bi bila poslatica za vampire ali koriste se za pomlađivanje, ožiljke, strije, podočnjake, bore, … Izvadi se vlastita krv i posebnom obradom izdvoje faktori rasta iz krvi koji imaju brojne poželjne efekte.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr