Novosti vezane za uklanjanje tetovaža - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novosti vezane za uklanjanje tetovaža

uto, 9. 6. 2015.

Novosti vezane za uklanjanje tetovaža

Stalno pratim sve novosti iz svijeta lasera, pogotovo vezano za tetovaže kako bih u što manje tretmana što više uklonio tetovažu.

Zato sam skoro i bankrotirao jer sam kupio jedan od najboljih ili po nekim najbolji laser za uklanjanje tetovaža za čiju vrijednost mogu kupiti trosoban stan. Jako me veselilo pravilo R 20 kada se tijekom istog tretmana napravi više prijelaza što je dosta pomoglo. Tada sam počeo koristiti više raznih lasera što je znatno efikasnije. Potom sam počeo kombinirati frakcijske lasere. Kako vrijeme ide dalje sve su bolji rezultati uz manje tretmana i financijsku uštedu. Cilj mi je i dalje smanjiti broj tretmana. Ja dajem sve od sebe ali nažalost ne ovisi sve o mojoj dobroj volji.

Zadnja novost koja me posebno razveselila je primjena Q Switch frakcijskog lasera koji se koristi prije tretmana Q Switch lasera za tetovaže te na kraju frakcijski ili Q Switch frakcijski laser. Zahvaljujući ovoj kombinaciji mogu postići još bolje rezultate uz manje tretmana te veću novčanu uštedu. Jedino što moram napomenuti je da kod ove metode često zaostaje manje krvarenje na mjestu tetovaže. Zvuči nevjerojatno ali ovaj tretman ne boli!!! Moj idući potez biti će Ruby Q Switch laser te Piko laser kad se koliko toliko smanji cijena. Trenutno Piko laseri koštaju od 200 000 do 300 000 eura.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr