Opasnosti uređaja s kisikom i ozonom - Poliklinika Poliderma

Usluge

Opasnosti uređaja s kisikom i ozonom

sri, 22. 12. 2010.

kisik

Madona je oduševljena s tretmanima pomlađivanja pomoću kisika kao i mnoge poznate slavne osobe. Kažu da im je lice prekrasno nakon tretmana, manje bore, koža nježnija i glađa. Prema najnovijim istraživanjima postavlja se pitanje je li to zbilja tako?

Nažalost odgovor je suprotan našim očekivanjima. Tretmani s kisikom i ozonom samo štete koži i potiču prijevremeno starenje. Efekti kože koji nastaju nakon tretmana nastaju kao posljedica iritacije i oštećenja kože praćeno s oticanjem stanica.

To nisu sigurno efekti koje bi željeli. Razlog tome je što je kisik jako reaktivan i potiče oksidaciju koja oštećuje kožu. Kisik je ujedno jaki radikal vrlo nestabilna čestica koja u dodiru s drugim tvarima izaziva oštećenja.

Velika zabluda je da kisik prodire kroz kožu, jedino u spoju s hidrogenom može prodrijeti kroz kožu samo što su tada još jača oštećenja kože. Bit će zanimljivo vidjeti u skoroj budućnosti osobe koje su išle na tretmane pomlađivanja s kisikom kako će izgledati. Po zadnjim slikama Madona ne izgleda baš najbolje, osim što je premršava vide se znaci oštećenja kože u vidu brojnih sitnih bora po licu.

Koža izgleda umorno i beživotno. Ono što pomaže kod terapije s kisikom je barokomora gdje se kisik udiše što ima brojne primjene od liječenja brojnih bolesti do pomlađivanja. Najvažnije je ne dovoditi kisik direktno na kože jer koža je u stalnom dodir s zrakom koji ima kisik. Stoga dobro razmislite prije odabira tretmana pomlađivanja kože da ne bi imali više štete.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr