Peeling tijela - Poliklinika Poliderma

Usluge

sri, 4. 9. 2013.

peeling tijela

Nakon godišnjeg odmora sada možete uraditi najtemeljitiju obnovu, pomlađivanje i dubinsko čišćenje tijela u Poliklinici Poliderma.

Sunce potiče debljanje kože koja se tako brani od UV zraka te ujedno začepljuje pore. Posljedično na ramenima i leđima izbiju promjene kao akne koje dodatno pogoršavaju ulja za zaštitu od sunca i maslinovo ulje. Ljeti se puno više kože mjenja te nastaju veliki talozi mrtve kože koji su idealna hranjiva podloga za gljivice. Sunce je isušilo i oštetilo kožu kojoj je potreban tretman oporavka. Do sada se koristio klasični peeling koji ne može ni približno rješiti problem. Veliku novost čine uređaji Hydrafacial i Oxy jer su to prvi uređaji namjeni za pomlađivanje kože tijela uz jaki efekt dubinskog čišćenja pora što je izuzetno bitno za leđa.

Tretmani oba uređaja su jako ugodni, opuštajući, bez komplikacija i oporavka. Hydrafacial uz abraziju s posebnim nastavkom koji ne oštećuje kožu istovremeno s vakumom ispraznjuje pore te kožu ispire i hrani s hranjivim sastojcima. Oxy uređaj je jedini koji daje 100% koncetraciju kisika uz masažu kože, abraziju i dubinsko hranjenje kože. Odmah nakon tretmana ćete vidjeti razliku u koži tijela. Toplo vam preporučamo navedene tretmane da oporavite kožu i smanjite promjene slične aknama.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr