Pikosekundni laseri za tetovaže - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pikosekundni laseri za tetovaže

sri, 6. 5. 2015.

tetovaža

Da bi se uklonio pigment, tvar koja daje boju, treba izrazito kratko trajanje laserskog impulsa i velika snaga

Uobičajeni Q Switch laseri koriste miliontni dio sekunde. Prije par godina pojavio se laser tzv. pikolaser koji koristi 1 triliontni dio sekunde ili 1000 000 000 000 dio sekunde! Uskoro dolaze laseri koji će imati još kraće trajanje impulsa. Od prije par dana, na održanom američkom kongresu lasera nedvojbeno su dokazali da pikolaser daje bolje rezultate od Q Switch lasera. Radi se o najnovijoj generaciji pikolasera koja se pojavila početkom ove godine. Pikolaserima treba prosječno 50% manje tretmana u odnosu na Q Switch lasere uz bolje rezultate.

Neizmjerno mi je drago što su se pojavili tako efikasni laseri da se smanji broj potrebnih tretmana. Sve bi bilo divno i krasno da ne dođe pitanje cijene tretmana pikolasera. Primjerice, cijena pikolasera je, nakon uvoza od 250 000 do 300 000 eura. Ostaje pitanje koliko bi koštao tretman onda? Po preporukama prodavača lasera ispada da bi jedan tretman koštao najmanje 1000 eura kod manjih tetovaža! Po tome bi trebao kredit samo za 1 tretman veće tetovaže. Pitanje je kako onda naplatiti tretman? Dok se ne spuste cijene lasera morati ću ostati i dalje na Q Switch laserima iako ću nastojati u što kraćem roku nabaviti pikolaser.

Po dosadašnjem iskustvu i brojnim člancima Fotonin Q Switch laser je i dalje najbolji Q Switch laser na tržištu. Ako se kombinira sa frakcijskim laserima tada se rezultati mogu usporediti sa rezultatima pikolasera, po znatno manjoj cijeni.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr