Pomlađivanje vrata u toplijim mjesecima - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pomlađivanje vrata u toplijim mjesecima

uto, 26. 4. 2011.

vrat

Glavni način pomlađivanja vrata je primjena lasera čija se upotreba sada ograničava zbog godišnjeg doba.

Ako osoba se ne može 100% kloniti 30 dana izlaganju suncu nakon tretmana tada se savjetuju potražiti drugu opciju pomlađivanja vrata. Botox je idealan za uklanjanje velikih okomitih bora na vratu koje tipično počinju ispod podbratka i šire se prema vratu. Potreban je 1 tretman bez oporavka. Radio valovi su idealna metoda koja nije agresivna, nema komplikacija i daje odlične rezultate.

Potrebno je 2-3 tretmana ali nedostatak je što se rezultat ne vidi odmah nego je potrebno sačekati par mjeseci za početne rezultate. Pomlađivanje s vlastitom krvi je jedna od najboljih opcija pomlađivanja vrata ako želimo popraviti izgled i strukturu kože da uklonimo tvz pureću ili gušćju kožu. Potrebno je 1-3 tretmana. Druge opcije su mezoterapija i NIDS. Za obje metode je tipičan unose određenih tvaru kroz kožu pomoću injekcije. Potrebno je 1-3 tretmana ovisno o stanju i kvaliteti kože.

Metode su jako pouzdane gotovo bez komplikacija a rezultat se vidi odmah. Za razliku od pomlađivanja s vlastitom krvi su znatno jeftinije ali ne daju tako dobar rezultat. Mezoterapija i NIDS jako dobro pomlađuje vrat u smislu da popravi izgled i kvalitetu kože vrata.

Razlika između ove dvije metode je što se kod NIDS metode koriste tvari u većoj koncetraciji te su rezultati bolji. Općenito možemo reći da se mezoterapija preporuča za blago do srednje izražene promjene vrata a NIDS kod srednje do jače izraženih promjena vrata, Koriste se najmanje igle te su ubodi bezbolni. Nakon tretmana moguća je koja sitna modrica koja prolazi za par dana. Ako niste stigli zimi s laserom pomladiti vrat nije kasno jer imate druge provjerene metodu na raspolaganju.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr