Preseljenje poliklinike Poliderma - Poliklinika Poliderma

Usluge

Preseljenje poliklinike Poliderma

uto, 5. 1. 2010.

Preseljenje poliklinike Poliderma

Radovi su u punom tijeku. Ako sve bude u redu, očekuje se preseljenje poliklinike Poliderma početkom sljedećeg mjeseca. Sljedeći tjedan bi trebalo započeti bojanje zidova i postavljanje medicinskog poda, što bi moglo potrajati 10-14 dana.

Za zadnju fazu ostaje drvenarija. Toliko sam naučio o građevini da nema više ničeg o čemu ne znam. Stoga sam razmišljao o otvaranju firme za građevinske radove i uređenje. Sve sam trgovine upoznao i naučio gdje što povoljnije kupiti. Stoga, ako kome zatreba bojanje zidova ili nešto slično, mogu se preporučiti. Postoji mogućnost da Poliklinika jedan kraći period nakon 1.2.2010 neće raditi u sadašnjem prostoru jer ću prostor morati napustiti. No, očekujem da do 15.2.2010 sve bude gotovo. Ukoliko bi ta pauza bila duža od 7 dana, tada ću privremeno raditi u ordinaciji prof. Stanimirovića.

Telefonski broj i email adresa do daljnjeg ostaju isti. Sve obavijesti vezane za preseljenje će biti objavljene na web stranici, kao i rezervni telefonski brojevi. Mogu samo reći da sam se maksimalno potrudio kako biste se što bolje osjećali o novom prostoru. Nadam se da ću u tome uspjeti i da ćete biti zadovoljni, što bi mi pričinilo veliko zadovoljstvo.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr