Primanje dr. Kaliterna u DASIL organizaciju - Poliklinika Poliderma

Usluge

Primanje dr. Kaliterna u DASIL organizaciju

pon, 29. 8. 2011.

Dasil

Dr. Dinko Kaliterna je postao od nedavno član DASIL-a ( dermatologic aesthetic surgery international league ) najveće i najvažnije svjetske organizacije dermatologa i plastičnih kirurga.

DASIL se prvenstveno bavi primjenom i razvojem najnovijih tehnologija, lasera i tretmana u svrhu estetskokorektivnih zahvata. Osnivač organizacije je jedan od najpoznatijih svjetskih stručnjaka na području primjene lasera dr. M. Gold. Njegova ideja je da se znanje i iskustvo širi, te da se svi poznati svjetski liječnici koji se bave estetskokorektivnim zahvatima povežu mrežom radi bolje komunikacije, razmjene iskustva i znanja. Sama organizacija je neprofitabilna i glavni cilj je razvoj znanosti i tehnologije. U zadnje vrijeme bilježi se ogroman odaziv najpoznatijih liječnika diljem svijeta koji su zainteresirani da svojim radom, znanjem i iskustvom pomognu daljem razvoju organizacije i znanosti.

Većina svjetskih eksperata se već učlanila u ovu organizaciju. Svaki član ima određene obaveze i dužnosti koje mora ispunjavati kako bi organizacija što efikasnije djelovala. U sklopu DASILA nalazi se i niz drugih organizacija. Ono po čemu se DASIL izdvaja od svih sličnih organizacija je naglasak na prenosu znanja i edukaciji mlađih kolega i po tome što bogate kompanije ne mogu novcem utjecati na rad te mišljenje same udruge. Sama udruga je transparenta a financira se doprinosom svojih članova. DASIL trenutno postaje najvažnija i vodeća organizacija na području estetskokorektivih zahvata. Primanje u DASIL organizaciju je jedna od najvećih pohvala i nagrada svakom liječniku za njegov rad te doprinosu znanosti.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr