Priprema nogu za sezonu - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 26. 3. 2010.

Priprema nogu za sezonu

Iako je proljeće već stiglo, nikako nemamo taj osjećaj zbog vremena, što će se uskoro, nadam se, ipak promijeniti na bolje. Kako je loše vrijeme, svi smo još uspavani pa ni ne mislimo toliko o vanjskom izgledu. No, kao i svake godine, lijepo vrijeme nas iznenadi i uhvati nespremne pokazati se u najboljem izdanju. I, kad se počnu nositi kraće suknje, noge dolaze u prvi plan. Tipični ženski problemi vezani za noge jesu celulit, dlačice, vena s kapilarama, ožiljci i pigmentacije od uraslih dlaka. Čim zatopli, ti problemi stvaraju pravu noćnu moru. Najgore je što lijepo vrijeme dođe naglo pa nemamo vremena te probleme korigirati ili bude kasno. Zato je sada idealno vrijeme da se ti problemi počnu rješavati.

Za celulit već znamo koje metode djeluju: radio valovi, karboterapija, akvaforeza, fat dissolve … Dlačice nisu nerješiv problem, a ni tretmani više nisu mučenje ni patnja, kako je nekoć bilo. Prije je tretman cijelih nogu trajao oko 2 sata, uz osjećaj da ste na roštilju, a noge bi se mjesecima oporavljale. Sada je druga priča. Tretman cijelih nogu s bikini zonom i preponama traje oko 40 minuta, a za vrijeme tretmana možete drijemati ili čitati novine. Nema nikakve boli i patnje, a ni noge nisu spržene.

Kapilari i vene su se dosad rješavali sklerozacijom, gdje se injekcijom ubrizgavala kemikalija koja ih uništava. Tu su potrebni brojni ubodi igle i brojni tretmani uz upitan rezultat. Jedna od većih grešaka je tretman IPL-om ili spaljivanje strujom jer često ostaju ožiljci. Jedino pravo rješenje je tretman neodymium yag laserom koji prodire dovoljno duboko i uništava vene optičkom energijom. Potrebna su 1-3 tretmana, a sami tretmani traju do 20 minuta za cijele noge. Tretmani nisu baš ugodni, ali nisu ni tako strašni. Svi preživimo zubare pa možemo i ovaj tretman.

Urasle dlačice stvaraju ožiljke i pigmentacije te je najgore rješenje uraslu dlačicu vaditi, jer to samo pogoršava stanje. Ne pomažu nikakve kreme jer je jedino rješenje trajna epilacija koja uništava urasle dlake. Nakon 1-2 tretmana uklanjanja dlačica, pigmentacije i ožiljci se mogu početi rješavati frakcijskim laserom, da nove dlačice ne bi urastale. Za uklanjane posljedica višegodišnjeg urastanja dlačica, potrebne su doslovce sekunde ili minute. Što je najbolje, nema bolova niti je potreban oporavak. Najgore je čekati, jer se problem neće sam rješiti, nego se samo pogoršava s vremenom. Stoga, ako želite lijepe i njegovane noge, poduzmite već sada nešto za vaše noge, kako bi mogli bezbrižno nositi kratke suknje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr