Priprema noktiju za ljeto - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 5. 6. 2009.

Kako je ljeto na pragu, svi užurbano rade na popravljanju svoga izgleda. Uz celulit, vodi se bitka oko viška kilograma te vječita borba s dlakama. Uz to, svi želimo dobiti preplanulu boju tena bez obzira na kasnije posljedice. Bitno je samo biti lijep. O frizurama nije potrebno govoriti. Na kraju ostaju nokti koji se isto moraju dotjerati.

Većina žena poznaje samo umjetne nokte, tj. geliranje i turpijanje uz lakiranje. Nažalost, to sve ima svoju cijenu, pogotovo česta bojanja noktiju i skidanja laka za nokte. Rezultat je da notki budu znatno oštećeni, slabije kvalitete, često se mrve i lome te poprime brojne nepravilnosti na površini uz žućkastosmeđe obojenje. Tu nažalost sve turpije i kreme ovog svijeta ne pomažu. Otežavajući čimbenik je često močenje ruku, tj. pranje, što jako oštećuje nokat koji gubi vodu 100 puta više nego koža. To je jedan od razloga zašto nokti lako pucaju uz listanje te izgledaju beživotno. Što uraditi da nokti opet lijepo izgledaju? Prestanite često bojati nokte i koristite sredstvo za skidanje laka bez acetona. Umjetne nokte nosite do 3 mjeseca uz pauzu. Nakon močenja ruku uvijek posebno namažite nokte. Nokte oblikujte turpijanjem nakon namakanja u mlakoj vodi, ili još bolje, ulju, jer se manje oštećuju nego kod podrezivanja. To ste učinili, ali notki i dalje ne izgledaju kako bi željeli? Što dalje? Nokte možete turpijati ili mazati raznim sredstvima za njegu noktiju. Uz to, postoje brojni preparati za jačanje noktiju kojima treba mnogo vremena za efekt. Ali, što uraditi da nokti budu ljepši u što kraćem roku? Odgovor je lasersko poliranje noktiju, gdje se laserom skidaju mrtvi oštećeni slojevi noktiju skupa s nepravilnostima i obojenostima noktiju. Tretman je bezbolan i bez komplikacija. Cilj je ukloniti oštećene i mrtve slojeve nokta novim slojevima uz uklanjanje pigmentacija. Pri tome nokti ponovno zabljesnu te postaju čvrsti i lijepi. Osim ljepšeg izgleda, nokti budu jači i kvalitetniji te više ne pucaju niti se listaju. Tretman nije bolan i traje nekoliko minuta. Većinom je dovoljan jedan tretman.

O čemu žene ne vode računa?

Poznato je to da ne piju ni približno dovoljno vode, troše previše šećera, a da ne govorimo o nedovoljnom unosu bjelančevina. Nažalost, lista je mnogo duža od navedenog. Sve žene žele biti bez bora, dlaka, celulita i kapilara. Pri tome zaboravljaju na nadlaktice koje s godinama postaju deblje i mlohavije. Nažalost, veći broj žena se zato ne usudi nositi kratke rukave. Većina žena dugi niz godina u vezi toga ništa ne poduzima. Kad ih počnu smetati nadlaktice, ostaje samo operacija jer su se suviše opustile. Nažalost, operacija ima često dugi oporavak. Zato savjetujem svakoj ženi preventivne tretmane zatezanja i oblikovanja nadlaktica, kako se to ne bi dogodilo. Stoga savjetujem radiovalove po potrebi, u kombinaciji s ostalim tretmanima nakon 35-ih godina da se ne opuste. Cilj tretmana je zatezanje kože nadlaktica i oblikovanje uz smanjivanje masnih nakupina. Problem kod nadlaktica je što nakon određenog opuštanja sve vježbe ovog svijeta ne pomažu. Stoga, započnite na vrijeme preventivne tretmane kako bi i dalje nosili kratke rukave.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr