Proizvod koji potiče tamnjenje i štiti od sunca - Poliklinika Poliderma

Usluge

Proizvod koji potiče tamnjenje i štiti od sunca

sri, 31. 3. 2010.

Proizvod koji potiče tamnjenje i štiti od sunca

Na tržištu je niz prozvoda koji se reklamiraju kao sredstva za samotamnjenje. Velika je zabluda da ta sredstva štite od sunca jer ona samo boje kožu, a ne potiču veću proizvodnju pigmenta. Ta sredstva, ako se već koriste, moraju su primjenjivati zajedno s pravim sredstvima za zaštitu od sunca.

U početku su ta sredstva davala čudnu nijansu tamne boje koja je imala narančasti preljev, slično kao kod pojačanog unosa beta karotena. Drugi nedostatak je što ta sredstva znaju obojiti dlanove, što se teško skida. Stoga se savjetuje pranje ruku odmah nakon nanošenja. Ljudi svjetlije puti slabo tamne i skloniji su sunčevim opekotinama jer ne mogu proizvesti dovoljno pigmenta. Kod njih solarij uopće ne pomaže.

Na tržištu se upravo za ljude svijetle puti pojavilo rješenje, sprej kojim mogu potamnjeti i pri tom se zaštititi od sunca. U ljekarnama se može kupiti proizvod za samotamnjenje od tvrtke Bioderma, Bronz Spray koji istovremeno potiče pojačanu proizvodnju pigmenta i izuzetno dobro štiti od sunca. Ima visoki spf 40. Ovaj proizvod se preporuča svima, a ne samo osobama svijetle puti, za postizanje tamne boje uz ostvarenu zaštitu od sunca. Ovaj proizvod je veliki korak naprijed među sredstvima za zaštitu od sunca te je praktičan jer se ne morate dugo pržiti na suncu da bi dobili tamnu boju.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr