Punjač budućnosti - Poliklinika Poliderma

Usluge

čet, 17. 12. 2015.

Punjač budućnosti

Razvojem tehnologije punjači na bazi hijaluronske kiseline imaju sve duže trajanje.

Punjač Voluma zna često trajati 2 godine pa i duže. Punjači Radiesse i Sculptra su označili veliki preokret jer su sadržavali sastojke koji nakon ubrizgavanja potiču razvoj kolagena i traju po par godina. Velik preokret je što ti punjači ne korigiraju volumen odmah po ubrizgavanju kao punjači na bazi hijaluronske kiseline, već naknadno potiču razvoj kolagena koji korigira volumen. Bez obzira na sjajne rezultate Scupltre i Radiesse-a postoje razne poteškoće, od toga da se punjač treba pripremiti minimalno 24h prije upotrebe, te pravilno razrijediti inače budu komplikacije kao npr. grudice ispod kože.

Najnoviji trendovi kod punjača su razvoj punjača koji u sebi sadrže kolagen te potiču razvoj novog kolagena, te se ne radi o kolagenu koji se koristio prije više od 10 godina. Po meni, najzanimljiviji punjač je Ellanse koji je najsigurniji, najduže traje i daje najbolje rezultate. Punjač u sebi sadrži sastojke koji potiču razvoj novog kolagena uz efekt pomlađivanja kože. Po prvi put možemo odabrati koliko želimo da efekt punjača traje. Tako možemo birati od 1 do 4 godine. Ovo je punjač koji trenutno ima najduži efekt, a da se ne radi o trajnom punjaču.

Sa velikim nestrpljenjem čekam početak rada sa ovim punjačem. Trenutno iščekujem odgovor distributera i odmah krećem sa Ellanse-om. Posebno mi je drago što ću klijentima ponuditi punjač sa najdužim trajanjem kako ne bi morali svako malo ići na tretmane.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr