Snaga zelenog čaja - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 25. 11. 2011.

zeleni čaj

Zeleni čaj je više nego čudotvorni napitak. Svakodnevno otkrivamo njegove blagodati s kojima se ne samo pomlađujemo, čuvamo zdravlje nego i liječimo.

Zaslugu za to imaju spojevi iz grupe tvz. polifenola koji su izuzetno jaki antioksidansi te nas štite od štetnih čestica zvanih radikali. Većina ljudi konzumira zeleni čaj pijenjem. Među njima sam i ja te se svakodnevno ubijam s više šalica čaja. U stručnoj literaturi sve je više radova koji ukazuju primjenu krema na bazi zelenog čaja za pomlađivanje, liječenje akni, HPV genitalne infekcije…. Našla bi se poduža lista primjene zelenog čaja. Nažalost koliko mi je poznati za sada tih krema nema kod nas. Preostaje nam konzumacija zelenog čaja putem ispijanja čaja, obloga od čaja i tableta. Nedavno je objavljena ispovijed sluge pokojnog Gadafija koji je naveo kako je iz Francuske nabavljao posebni zeleni čaj s kojim se Gadafi pomlađivao tako da je koristio obloge na licu. I sami ste vidjeli rezultat te metode pomlađivanja koja ima itekako smisla zbog blagotvornog efekta zelenog čaja na kožu. To možete i kod kuće probati samo nabavite zeleni čaj u rinfuzi a ne u vrečicama. Jako je bitno kako pripremate zeleni čaj.

U kipuću vodu vodu ubacite čaj i neka ostane samo par minuta te nakon toga ga dobro procijedite. Kad se ohladi u frižideru uzmite gazu koju umočite i držite na licu par minute nakon čega je ponovo umočite u čaj. Tako držite obloge oko 15 minuta i ako možete ponovite još 1x. Ovo dobro djeluje na akne, problematičan ten, pomlađivanje kože. Kupovni zeleni čaj u bočicama nema nikakve veze s zelenim čajem. Ako ne želite ovu metodu možete koristiti kreme za lokalne efekte zelenog čaja. Sistemne efekte dobivamo putem pijenja i tableta. Uskoro kod nas dolaze od poznate firme Natrol tablete na bazi zelenog čaja. Ovo je moćan način zaštite organizma od štetnog djelovanja okoline posebno Sunca i od radikala. S obzirom da cijena zelenog čaja nije tako visoka ovaj način pomlađivanja ili liječenja akni je dostupna većini ljudi. Savjetujem svakako da je probate i uvjerite se u njenu efikasnost u što sam se osobno uvjerio.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr