Stiže pojačanje: najnoviji laser za uklanjanje tetovaža - Poliklinika Poliderma

Usluge

Stiže pojačanje: najnoviji laser za uklanjanje tetovaža

pet, 28. 11. 2014.

laser

Svakim danom postižem sve bolje rezultate uklanjanja tetovaža jer dolaze stalno neke nove inovacije i napredniji laseri.

Sve je počelo kada sam počeo koristiti tzv. R20 pravilo gdje sam u istom tretmanu radio više prijelaza laserom da brže uklonim tetovažu. Problem je što uklanjanje tetovaže traje dugo. R20 pravilo je znatno to skratilo. Potom sam počeo koristiti kombinaciju sa frakcijskim laserom, pa više raznih lasera istovremeno i dobivao sve bolje rezultate u manje tretmana. Sa tim sam uspio 30 do 50% skratiti broj tretmana. Osim znatne uštede novca i vrijeme uklanjanja se jako skratilo. Konačan udarac tetovažama je kupovina lasera od firme Fotona za uklanjanje tetovaža jer je to najefikasniji laser trenutno. Cijena lasera je više od 100 000 Eura te nema šanse da se dobije prije 6 mjeseci od narudžbe. Tvornica ne može proizvesti toliko lasera kolika je potražnja za njima.

Pa govorimo o krizi. Tko je tu lud? S obzirom da sam kupio 4 lasera od tvrtke Fotona do sada i napravio puno za njih, imam šanse da ga dobijem preko veze za 2 mjeseca! Trebao bi stići u Polikliniku Poliderma krajem siječnja. Koliko je laser efikasan govori usporedba da su svi ostali laseri poput zračne puške a ovo je karabin. Laser ima najveću snagu do sada, u odnosu na ostale lasere. Koristi 4 različite valne duljine uz brojne tehnološke inovacije što ga čini neprikosnovenim za uklanjanje tetovaža. Jedva čekam da dođe laser i da počnem sa njim raditi.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr