Što nakon liposukcije? - Poliklinika Poliderma

Usluge

čet, 13. 10. 2011.

liposukcija

Konačno ste skupili hrabrost i odlučili se za liposukciju. Zahvat je prošao uredno ali i dalje morate nositi steznik te oko pet dana mirovati.

Bilo bi poželjno da modrice mažete Heparinom da brže prođu. Najidealnije je da ste prije liposukcije bili na par tretmana radio valova koji znatno poboljšavaju rezultat, smanjuju oporavak uz modrice i komplikacije. Ako to niste napravili ništa zato, 7-10 dana nakon liposukcije napravite par tretmana radio valova da se ubrza lifmna drenaža i oporavak. Ujedno tako prevenirate i uklanjate evenutalne nepravilnosti liposukcije. Šanse za razvoj modrica su znatno manje pogotovo ako ste radili lasersku lipolizu ili liposukciju u odnosu na klasičnu gdje je znatno duži oporavak, modrice su veće te dulje traju.

Nakon pet dana probajte s laganom fizičkom aktivnosti tipa šetnje. Ukoliko su zaostale nepravilnosti kože tipa udubljenja, ništa lakše da se to ukloni. Neki kirurzi šivaju mjesta gdje je rađena liposukcija a drugi ne šivaju. Morali bi računati na manje ožiljke koji su jedva vidljivi ako se koriste najmanje kanile. Kod većih kanila eventualne ožiljke možete bez problema s frakcijskim laserom ukloniti. Ono što je najvažnije je da promjenite prijašnji stil života. Najnoviji članak ukazuje da liposukcija smanjuje ukupnu razinu masnoće u krvi i upalnih tvari koji bi pogodovali razvoja infarkta. Pošto je to najnovija studija bit će potrebno još neko vrijeme da se utvrdi ispravnost ove teze.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr