Tečaj o laserskoj lipolizi, celulitu i prijenosu masti - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tečaj o laserskoj lipolizi, celulitu i prijenosu masti

uto, 7. 12. 2010.

Tečaj o laserskoj lipolizi, celulitu i prijenosu masti

U Poliklinici Sinteza je održan međunarodni workshop pod vodstvom jednog od najvjećih stručnjaka iz područja celulita, laserske lipolize i prijenosa masti dr. Gustava Leibaschoffa.

Workshop je trajao 2 dana te se sastojao od praktičnog i teoretskog dijela. Na slici nisu nikakvi zatvorenici već sudionici workshopa. Dr. Gustavo je održao niz predavanja i iznio najnovije spoznaje koje temeljito mijenjaju način liječanja celulita, prijenosa masti i laserske lipolize. Danas se promjenio stav o debljini te se smatra kao upalna bolest.

Celulit je u prvom redu bolest koja započinje u međustaničnom prostoru te je jedino djelotvorna terapija koja djeluje tu. Kavitacija nije efikasna jer djeluje na masne stanice. Radio valovi i dalje su jedan od glavnim metoda za liječenje celulita pogotovo u kombinaciji s karboterapijom gdje se ubrizgava CO2 koji snažno djeluje na međustanični prostor. Mast je budućnost te će uskoro istisnuti punjače gotovo u cijelosti jer daje najbolje rezultate kako na licu tako i kod povećanja grudiju.

Više se ne koristi centriguriranje masti jer to znatno skraćuje rezultat te danas možemo reći da su rezultati trajno gotovo doživotni. Do nedavno rezultati kod prijenosa masti bi trajali do 1 godine. Laserska lipoliza postaje glavna metoda za oblikovanje i zatezanje lice te tijela. Ukoliko želimo ukloniti mast tada skupa s laserskom lipolizom koristimo sukciju te govorimo o liposukciji pomognutoj s laserom.

Ako ne radimo liposukciju govorimo o laserskoj lipolizi. Velika novost je primjena malih kanila od 2-3 mm s kojima uklanjamo mast što znatno skraćuje oporavak i uklanja skoro u cijelosti komplikacije kakve su bile prije kod klasične liposukcije. Danas se skoro nidje ne koristi opća anestezija nego lokalna. Oporavak nakon zahvata je najviše par dana te nema dugotrajnih modrica. Neki ljudi mogu čak dan poslje zahvata ići na posao. Nakon teoretskog dijela svaki od sudionika je sudjelovao u praktičnom dijelu laserske lipolize tj liposukcije i prijenosa masti za korekciju lica.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr