Thermi va – vaginalno pomlađivanje - Poliklinika Poliderma

Usluge

Thermi va – vaginalno pomlađivanje

čet, 22. 3. 2018.

Ohrabrite se, obnovite i oživite svoju ženstvenost!

thermi va - vaginalno pomlađivanje

Prekomjerno istezanje i opuštanje vaginalnih mišića uobičajena je pojava nakon vaginalnog poroda ili je jednostavno poslijedica starenja. Oštećenja mogu smanjiti osjećaj zadovoljstva tijekom intimnnih aktivnosti i promijeniti odnos između partnera. Opuštanje kože s godinama uzrokuju brojni čimbenici, na što nitko nije imun.

Uređaj Thermi koristi posebnu elektrodu u svrhu vaginalnog pomlađivanja, zatezanja i oblikovanja velikih i malih usana. Navedeni efekt nastaje pomoću radio valova koji kontrolirano zagrijavaju kožu. Cilj je grijanjem oštetiti kolagen u svrhu stvaranja novog kolagena te jačanja novog kolagena. Uređaj se programira na željenu temperaturu zagrijavanja koju želimo postići kako bismo dobili najbolji rezultat. Potrebno je napomenuti da je tretman 100% ugodan, bezbolan i bez komplikacija a u našoj poliklinici ga izvode medicinske sestre.

Nakon tretmana nema oporavka niti ograničenja te se već odmah nakon može imati odnos, što nije moguće kod laserskog vaginalnog pomlađivanja. Koristi se posebno anatomski oblikovan nastavak koji se uvodi u vaginu u svrhu njenog zatezanja tj. sužavanja. Istovremeno potiče obnovu i zadebljanje sluznice što je bitno u menopauzi kako bi se spriječila tj. uklonila vaginalna suhoća.

Istovremeno se podiže vagina te sprječava nekontrolirano mokrenje specifično za menopauzu kad se uslijed opuštanja mišića nekontrolirano mokri pri kihanju ili hodanju niz stepenice. Ovo je ujedno najefikasniji tretman u tu svrhu.

Nakon toga se kružnim pokretima prelazi po velikim i malim usnama kako bi se oblikovale, suzile tj. smanjile i obnovile. Ovaj tretman efikasno zamijenjuje kirurški tretman oblikovanja velike i male usne, labioplastiku. Na kraju se tretira područje oko klitorisa čime se maksimalno poboljšava postizanje orgazma i sama kvaliteta seksualnog života.

Ovo je tretman koji neizmjerno poboljšava kvalitetu života žene, vraća joj samopouzdanje te ima veliku zdravstvenu ulogu u rješavanju vaginalne suhoće i nekontroliranog mokrenje za što nije bilo efikasnog rješenja do pojave ovog tretmana.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr