Top 5 tretmana lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

pet, 24. 9. 2010.

Top 5 tretmana lica

S današnjim tempom života više skoro da i nemamo vremena za sebe. Svi bi htjeli izgledati lijepo i mlado. Zbog toga se sve više koriste razni tretmani i operacije da to postignemo.

Većinom je potreban izvjesni vremenski period oporavka nakon toga. Razvoj tehnologije je pridonio da postignemo bolje rezultate uz kraći oporavak. Do prije par godine trebalo je oko 30 dana za oporavak nakon laserskih tretmana. Nakon operacije oporavak bude do par tjedana. Danas nakon lasera treba do 7 dana najviše za oporavak a kod operacija 7-14 dana. Nekima se čini da je i to dugo te se razvila potreba za tretmanima koji imaju još kraći oporavak do par dana ili uopće nije potreban oporavak. Logično je da se radi o trenutno najtraženijim tretmanima koji to postižu. Trenutno se najveći hit tretmani gdje se dođe u pauzi s posla i vrati nazad na posao. Tako imamo nazive lunch peeling ili lunch face lifting.

Upoznajmo koji su to tretmani :

1. PUNJAČI : služe za korekciju bora i volumena. Druga primjena je rehidracija i oživljanje kože. Najbolja kombinacija je primjena kod nekih ljudi punjača s Botoxom što se naziva Liquid face lift.

2. BOTOX : o njemu se ne treba puno govoriti ali trend je primjena mini doza da se sačuva prirodni izgled. Pogledajte lice Nicol Kidman koje je zamrznuto i bez emocija zbog čega je izgubila niz uloga u filmovima

3. RADIO VALOVI : najveća revolucija je bio Thermage kojeg je zasjenio trenutno Accent XL. Tretman se sastoji u primjeni radiovalova radi pomlađivanja i zatezanje kože lica s vratom. Potreban je oprez jer se koriste brojni uređaji koji imaju slab ili nikakav učinak. Raspitajte se prije o kojem uređaju je riječ !

4. LASERSKI PEELING : smatra se uz punjače kao najbolji tretman te se često kombinira s punjačima. Koristi se frakcijski laser a prvi takav laser je bio Fraxel čiji nedostatak je bolnost pri tretmanu. Danas se koriste brojni laseri koji nisu bolni a daju bolji rezultat. Cilj tretmana je osvježiti lice da se uklone sitne nepravilnosti te se tijekom istog dana možete vratiti na posao ili najkasnije sutradan.

5. AFT TRETMAN : prvo je bio tvz IPL a potom je nastao AFT uređaj koji je najmodernija verzija IPL uređaja. Cilj tretmana je da lice zasija i dobije svježinu.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr